Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ETV 318_320_325_ ETM 325

Työntömastotrukki 1,8–2,5 t

  • 4 250 - 13 000 mm
  • 1 800 - 2 500 kg
  • Erittäin vakaa rakenne ja suuri jäännöskapasiteetti
  • Sähköinen kuormapyörän jarru lisää turvallisuutta
  • Sujuva ajokäyttäytyminen 180°:n ja 360°:n ohjauksen ansiosta
  • soloPILOT-ohjausvipu herkkätuntoiseen käyttöön
  • Erilaisia yksilöllisiä lisävarusteita

ETV 318/ 320/ 325/ ETM 325

Vankkojen ja suorituskykyisten mallisarjan 3 työntömastotrukkien avulla korkeuksiin: vankan rungon, mastorakenteen erinomaisen jäykkyyden ja pyörien suuren halkaisijan ansiosta ne nostavat raskaimmatkin kuormat vaivattomasti jopa 13 metrin nostokorkeuteen. Siinä missä ETV-mallin trukit pystyvät ottamaan eurolavat pyörän tukivarsiensa väliin, ETM-mallin trukit puolestaan loistavat kapeamman rakenteensa ansiosta yksisuuntaisista hyllystöistä koostuvissa varastoissa ja kuormalavahyllyvarastoissa.Hyödynnä modernin käyttövoima- ja ohjaustekniikan mukanaan tuoma parempi työskentelyteho ja vaikuttava energiatase. Kattavat hallintalaitevaihtoehdot ja älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät työskentelystä kuljettajan kannalta turvallisempaa ja samalla huipputehokasta. Edistykselliset ja pitkäikäiset litiumioniakut, nopea välivaraus ja huoltovapaus takaavat trukin jatkuvan suorituskyvyn ja vakuuttavan tehon. Panoraamakaton tai suurissa nostokorkeuksissa hyödynnettävän videovalvonnan kaltaiset lisävarusteet täydentävät tämän ylivertaisen paketin.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?