Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ETV C16_C20

Työntömastotrukki 1,6–2,0 t

  • 4 250 - 7 400 mm
  • 1 600 - 2 000 kg
  • Ihanteellinen yhdistettyyn sisä- ja ulkokäyttöön
  • Optimaalinen näkyvyys sivuttain istuen
  • Herkkäsäätöiset käyttötoiminnot soloPILOT-ohjausvivulla
  • Käyttötarkoituksensa mukainen
  • curveCONTROL takaa optimaalisen ajoturvallisuuden

ETV C16/ C20

Jungheinrichin joustavat ja luotettavat mallisarjan C työntömastotrukit ovat ykkösluokan tekijöitä taloudelliseen varastointiin ja varastostaottoon erilaisille alustoille sekä sisä- että ulkotiloihin. Super Elastic -renkaidensa ansiosta ne siirtävät tavarat pisteestä toiseen suurissa korkeuksissa ja ahtaimmissakin tiloissa aina omaan ylivertaiseen tyyliinsä.Tilaa säästävä rakenne, erinomainen suorituskyky ja ergonomiset, pitkälle kehitetyt työskentelyolosuhteet tekevät näistä trukeista todellisia monilahjakkuuksia. Ergonomisesti sijoitetut näyttö- ja hallintalaitteet sekä erinomainen näkyvyys helpottavat työskentelyä ja lisäävät turvallisuutta. Toistuvaan ulkokäyttöön on lisävarusteena saatavana mukava hytti.Täydellisesti yhteensopivat moottorit, ohjausjärjestelmät ja ohjelmistot takaavat, että näiden monipuolisten trukkien energiatehokkuus on aina optimaalinen – olipa kyse lava- tai läpivirtaushyllyistä tai yksi- tai monivuorokäytöstä. 

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Malli Enimmäiskantavuus Enimmäisnostokorkeus (h3) Ajo-
nopeus
Kokonais-
pituus
Akun
jännite 
ETV C161600 kg7400 mm12,2 km/h2484 mm48 V
ETV C202000 kg7400 mm12,2 km/h2524 mm48 V

Onko sinulla kysyttävää?