Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EZS 7280

Istuimelta ajettava vetotrukki 28,0 t

  • 28 000 kg
  • Automaattinen pysäköintijarru ja mäkilähtöavustin ramppeja varten
  • Mukava ohjaamo, jossa autoista tuttu polkimien järjestys
  • Pieni kääntösäde suuren ohjausvasteen ansiosta
  • Optimaalinen korroosiosuojaus katodisen upotusmaalauksen ansiosta
  • Erinomainen energiatehokkuus kahden 10 kW:n käyttömoottorin ansiosta

EZS 7280

Kestävä ja erittäin vankka EZS 7280 -vetotrukki on paras valinta raskaiden kuormien kuljetukseen esim. lentokentillä tai teollisuuslaitoksissa. Se loistaa sekä sisä- että ulkokäytössä pitkillä matkoilla ja pystyy vetämään jopa 28 tonnin painoisia kuormia.Sen vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa etenkin siirrettäessä raskaita kuormia rampeilla: automaattisen pysäköintijarrun ja mäkilähtöavustimen ansiosta pysähtyminen ja liikkeellelähtö sujuvat aina ongelmitta. Pieni kääntösäde ja lisävarusteena saatavat edistykselliset litiumioniakut pitävät huolta ajon erinomaisesta tehokkuudesta.Istuimelta ajettava vetotrukki tarjoaa ergonomisen työympäristön, jossa on matalalla sijaitseva askelma, säädettävä ohjauspyörä ja autoista tuttu polkimien järjestys. Rungon katodinen upotusmaalaus takaa parhaan mahdollisen suojan vaativissakin sääolosuhteissa. Kuljettajaa varten on lisävarusteena saatavana joko taitto- tai liukuovella varustettuja hyttejä.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Vetovoima Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EZS 7280 28 000 kg 25 km/h 3 045 mm 80 V

Onko sinulla kysyttävää?