Stage EZS 7280

Istuimelta ajettava vetotrukki 28,0 t

  • 28000 - 28000 kg
  • Enimmäisteho ajoluiskassa ajamista varten
  • Ergonominen ohjaamo
  • Pieni kääntösäde
  • Optimoitu korroosiosuojaus
  • Hyvä energiatehokkuus

EZS 7280

Istuimelta ajettavan, sähkökäyttöisen EZS 7280 -vetotrukin ominta aluetta on raskaiden kuormien kuljetus lentokentillä ja teollisuuslaitosten ulkotiloissa. 28 tonnin enimmäisvetokyvyllään sekä suuren vääntömomenttinsa ja hyvän jarrutustehonsa ansiosta se kuljettaa kuormat vaivatta ja turvallisesti. Sen erityinen vahvuus on suurten kuormien vetäminen rampeilla. Automaattinen pysäköintijarru ja mäkilähtöavustin takaavat turvallisen pysähtymisen ja liikkeellelähdön myös ramppien kaltevilla pinnoilla.Pienen kokonsa ja etupyörien nopean ohjausvasteen ansiosta se toimii turvallisesti myös ahtaissa paikoissa. 2 x 10 kW:n ajomoottorit eivät ainoastaan tehosta koneiston voimaa, vaan yksittäin ohjattavat vetoyksiköt parantavat myös trukin ketteryyttä erityisesti pienissä nopeuksissa.

Vetotrukin erityisen vankka rakenne sopii jatkuvaan ulkokäyttöön. Rungon katodinen upotusmaalaus takaa parhaan mahdollisen suojan vaativimmissakin sääolosuhteissa.

Kuljettajalle on saatavana useita eri säänsuojaohjaamoja joko taitto- tai liukuovella, joten kuljettaja on aina suojassa sään vaikutuksilta.Autoista tuttu poljinjärjestys ja säädettävä ohjauspyörä tekevät EZS 7280:n käsittelystä helppoa kaikille kuljettajille.Jopa 930 Ah:n mahdollistava akku antaa riittävästi energiaa kaikkiin työtehtäviin. Akun vaihdon voi välttää kokonaan 500 Ah:n litiumioniakkua käytettäessä tämän pika- ja ylläpitovarauksen ansiosta.

Litiumioni

Jungheinrichin litium-ioniteknologian avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % alhaisemmalla energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyt varausaika. Huoltovapaus. Kaluston huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset. 

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?