Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EZS 130

Seisten ajettava vetotrukki 3,0 t

  • 3 000 kg
  • Yksilöllisesti muokattavissa oleva vetotrukki pientavaralaatikkoja kuljettaviin materiaalijuniin.
  • Erittäin kapea, leveys vain 600 mm.
  • Alhainen energiankulutus ja erinomainen tehokkuus.
  • Tilava ohjaamo ja optimoitu ergonomia.
  • Kattavat lisävarusteet moniin eri käyttökohteisiin.

EZS 130

Jungheinrichin monipuolinen ja kompakti EZS 130 on erittäin kapea sähkökäyttöinen vetotrukki, joka on tarkoitettu jopa 3 000 kg:n painoisten vaunujen vetämiseen. Vain 600 mm:n levyinen trukki on kuin luotu ketteriin pientavarakuljetuksiin tilaa säästävissä materiaalijunissa tai materiaalien jakeluun tuotantotoiminnassa. Lisäetua tuo trukin muokattavuus: vetotrukkiin voi kytkeä useita vaunuja, joten se soveltuu vaivattomasti kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tehokas, sähäkästi kiihtyvä 24 V:n vaihtovirtamoottori pitää suorituskyvyn jatkuvasti erinomaisena mutta energiankulutuksen vähäisenä. Parannettu ergonomia ja kuljettajan kannalta optimaalinen ohjaamo takaavat, että ajomukavuus säilyy erinomaisena pitkienkin työvuorojen aikana. Vaivaton nousu trukkiin ja siitä poistuminen matalalla sijaitsevan ajotason ansiosta, kolme valittavissa olevaa ajo-ohjelmaa ja ajoturvallisuutta lisäävät, älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät työskentelystä joustavaa ja turvallista tilanteessa kuin tilanteessa.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Towing capacity load Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EZS 130 3 000 kg 10,5 km/h 1 315 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?