Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EZS C40

Seisten ajettava vetotrukki 4,0 t

  • 4 000 kg
  • Vetopyörä joustokumia (SE) ja normaalia suurempi maavara.
  • Tehokas ja huoltovapaa vaihtovirta-ajomoottori.
  • Turvalliset kaarreajo-ominaisuudet curveCONTROL-järjestelmän ansiosta.
  • Impulssiohjaus.
  • Kytkimen puoliautomaattinen etävapautus (lisävaruste).

EZS C40

Joustava ja taloudellinen seisten ajettava EZS C40 -vetotrukki on täydellinen ratkaisu yhdistettyyn sisä- ja ulkokäyttöön. Olipa kyse sileistä teollisuuslattioista tai epätasaisista ulkoalueista – Super Elastic -renkaat huolehtivat optimaalisesta pidosta. Monipuolinen vetotrukki loistaa myös erikoisvaunujen käsittelyssä tai materiaalijunien vetämisessä.Selkeästi näkyvissä ja helposti ulottuvilla oleva vetokytkin takaa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn. Säästeliäs 24 V:n vaihtovirtamoottori tekee trukista erittäin tehokkaan ja takaa ärhäkän kiihtyvyyden sekä suuret ajonopeudet. Joustavuudesta puolestaan huolehtii vetokytkimen yleismallinen rakenne, jonka ansiosta trukki voi vetää erilaisia vaunuja.Helppo trukkiin nousu ja siitä poistuminen matalalla sijaitsevan ajotason ansiosta vähentää kuljettajan rasitusta toistuvien pysähdysten yhteydessä. Mukavuuden ja turvallisuuden takaavat pieni etäisyys ohjaamosta kuormaan, tukea antava selkänoja, jetPILOT-monitoimiohjauspyörä ja erilaiset kuljettajan turvajärjestelmät.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Vetovoima Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EZS C40 4 000 kg 12,5 km/h 1 659 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?