Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage EZS C40

Seisten ajettava vetotrukki 4,0 t

  • 4 000 kg
  • Super Elastic -vetopyörä (SE) ja normaalia suurempi maavara
  • Tehokas ja huoltovapaa vaihtovirta-ajomoottori
  • Turvalliset kaarreajo-ominaisuudet curveCONTROL-järjestelmän ansiosta
  • speedCONTROL-impulssiohjaus
  • Vetokytkimen puoliautomaattinen etävapautus (lisävaruste)

EZS C40

Joustava ja taloudellinen seisten ajettava EZS C40 -vetotrukki on täydellinen ratkaisu yhdistettyyn sisä- ja ulkokäyttöön. Olipa kyse sileistä teollisuuslattioista tai epätasaisista ulkoalueista – Super Elastic -renkaat huolehtivat optimaalisesta pidosta. Monipuolinen vetotrukki loistaa myös erikoisvaunujen käsittelyssä tai materiaalijunien vetämisessä.Selkeästi näkyvissä ja helposti ulottuvilla oleva vetokytkin takaa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn. Säästeliäs 24 V:n vaihtovirtamoottori tekee trukista erittäin tehokkaan ja takaa ärhäkän kiihtyvyyden sekä suuret ajonopeudet. Joustavuudesta puolestaan huolehtii vetokytkimen yleismallinen rakenne, jonka ansiosta trukki voi vetää erilaisia vaunuja.Helppo trukkiin nousu ja siitä poistuminen matalalla sijaitsevan ajotason ansiosta vähentää kuljettajan rasitusta toistuvien pysähdysten yhteydessä. Mukavuuden ja turvallisuuden takaavat pieni etäisyys ohjaamosta kuormaan, tukea antava selkänoja, jetPILOT-monitoimiohjauspyörä ja erilaiset kuljettajan turvajärjestelmät.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?