Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EZS 350

Seisten ajettava vetotrukki 5,0t

  • 5 000 kg
  • Tehokas ja huoltovapaa vaihtovirta-ajomoottori
  • Intuitiivinen käyttö jetPILOT-monitoimiohjauspyörällä
  • Turvalliset kaarreajo-ominaisuudet ohjauskulman mukaan toimivan curveCONTROL-järjestelmän ansiosta
  • Yksilöllisiä lisävarusteita työympäristön mukauttamiseen
  • Kuljettajan paikalta helposti käsiteltävissä oleva vetokytkin

EZS 350

Jungheinrichin kestävässä ja tehokkaassa EZS 350 -vetotrukissa yhdistyvät erinomainen ajomukavuus, paras suorituskyky ja maksimaalinen turvallisuus. Jopa 5 tonnin vetokuormaa vetävässä materiaalijunassa sen vahvuudet pääsevät erityisen hyvin esiin: saumattomassa yhteistyössä Jungheinrichin GTE-vaunujen kanssa se pystyy siirtämään raskaat ja keskiraskaat kuormatkin vaivattomasti pisteestä toiseen. Tehokkaan ja säästeliään vaihtovirtamoottorin suorituskyky on vakuuttava, energiankulutus alhainen ja energian talteenotto tehokasta regeneroivan jarrutuksen ansiosta. Kuljettajaa avustava curveCONTROL-järjestelmä lisää kaarreajon turvallisuutta ja automaattinen, taaksepäin luisumisen estävä pysäköintijarru pitää vetotrukin ja vaunut pysähdyksissä varmasti paikoillaan. Pitkälle kehittynyt ergonomia ja tekniikka tekevät työskentelystä turvallista ja taloudellista. Vaivaton nousu trukkiin ja siitä poistuminen, intuitiiviset ja miellyttävät henkilöautomaiset ajo-ominaisuudet, käytännöllinen yhden käden käyttö, LED-valaistus ja monipuoliset, yksilölliset mukautusvaihtoehdot – niistä on optimaalinen ohjaamo tehty.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Vetovoima Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EZS 350 L Std 5 000 kg 12,5 km/h 1 390 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?