Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automaattinen lavavarasto
Tehokas pientavaroiden varastointi

Automaattinen pientavaravarasto

Automaattisessa pientavaravarastossa nopeus ja tarkkuus yhdistettynä optimaaliseen energiatehokkuuteen määrittävät järjestelmän tehokkuuden. Hyllyjärjestelmä, ohjelmisto, liitetty kuljetintekniikka sekä laitteiston ytimen muodostama hyllystöhissi pelaavat täydellistä yhteispeliä. 

Järjestelmällinen ja tehokas pientavaroiden varastointi

Jungheinrichin automaattinen pientavaravarasto, jonka ytimen muodostaa hyllystöhissi, tarjoaa optimaaliset tehoarvot: nopeat keräilyajat, hyvä työskentelyteho ja optimaalinen tilankäyttö. Automaattinen pientavaravarasto suunnitellaan tältä pohjalta vaatimuksiasi vastaavaksi. Näin saadaan järjestelmällisesti luotua tila pientavaroiden tilaa säästävälle ja huippudynaamiselle varastoinnille säiliöissä, laatikoissa tai hyllylevyillä. Järjestelmä toteutetaan yksinkertaisella tai useampikertaisella varastointisyvyydellä, ja sitä voidaan käyttää näin esimerkiksi varaosa-, keräily- ja puskurivarastona tai jakeluvarastona.

Vauhdilla huippusuorituksiin

Jungheinrichin pientavaravarasto hyödyntää täydellisesti jopa 25 m korkuisen tilan. Tavarat varastoidaan valinnan mukaan joko kulmakannattimilla kiinnitettyihin hyllyihin tai pientavarahyllyihin. Vaadittavan vauhdin varastointiin ja varastosta poistoon tuovat hyllystöhissimme, joiden ajonopeudet ovat jopa 6 m/s ja kiihdytysnopeudet 5,3 m/s². Älykkäiden suurteholaitteiden vahvuudet tulevat esille erityisesti monivuorokäytössä (24/7). Täysin automaattisesti ja ehdottoman luotettavasti.

Paras ratkaisu vaatimuksiisi 

Automaattiset pientavaravarastot ovat yhtä yksilöllisiä kuin vaatimuksesikin. Ne suoriutuvat lukuisista erilaisista tehtävänkuvista erilaisista tekijöistä riippuen. Jotta löytäisimme yrityksesi vaatimuksiin parhaiten sopivan ratkaisun, analysoimme yhdessä kanssasi yrityksesi tavara- ja kuljetusrakenteet sekä prosessit ja kehitämme yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivan varastokonseptin.

Uusimman sukupolven hyllystöhissit 

Älykkäät hyllystöhissimme takaavat huippunopean toiminnan ja tarkkuuden sekä erinomaisen tehokkuuden automaattisissa pientavaravarastoissa. Kautta linjan toteutetun kevyen ja innovatiivisen rakenteensa ansiosta laitteen ajomitat ovat erittäin pienet, niin että käytettävissä oleva tila voidaan hyödyntää optimaalisella tavalla. Syntyvä jarrutusenergia tallennetaan laitteen niin kutsuttuihin SuperCaps-akkuihin, joista se johdetaan takaisin voimansiirtojärjestelmään seuraavia kiihdytyksiä varten. Modulaarinen rakenne mahdollistaa lisäksi laitteiston joustavan mukauttamisen yksilöllisiin varastointivaatimuksiisi.


Onko sinulla kysyttävää?