Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage EKS 310s

Korkeakeräilytrukki 1,0 t

  • 4 250 - 7 000 mm
  • 0 - 1 000 kg
  • 48 V:n synkroninen reluktanssimoottori takaa maksimaalisen hyötysuhteen
  • Ergonominen, yksilöllisesti mukautettava käyttökonsepti
  • Älykäs järjestelmäliitäntä logistiikkarajapinnan avulla
  • Optimaalinen näkyvyys ja havaittavuus varastokäytössä
  • warehouseNAVIGATION lisää työskentelytehoa jopa 25 % (lisävaruste)

EKS 310s

Suorituskykyiset ja tehokkaat EKS 310s -korkeakeräilytrukit suorittavat myös suurtehokäytössä kaikki tehtävät vakuuttavasti ja energiaa säästäen. EKS-korkeakeräilytrukit soveltuvat ihanteellisesti kapeakäytävävarastoihin ja lisäävät keräilytehoa tuntuvasti. Laajennetun mastovalikoimansa ansiosta nämä korkeakeräilytrukit yltävät jopa yli 8,5 metrin korkeuksiin. Trukkien nopeutta ja kantavuutta voidaan säätää yksilöllisten varustepakettien avulla tarpeiden mukaan. EKS-trukkien saumaton integrointimahdollisuus olemassa olevaan varastonhallintajärjestelmään warehouseNAVIGATION-järjestelmän ja RFID-teknologian avulla nopeuttaa varaston prosesseja merkittävästi. Näiden uuden sukupolven trukkien sydän on synkroninen reluktanssimoottori, joka takaa maksimaalisen hyötysuhteen ja minimoi samalla energiahäviöt. Olipa trukin varusteena tehokasta litiumionitekniikkaa tai lyijyakut ja Jungheinrichin 2Shifts1Charge-takuu, Jungheinrichin EKS-korkeakeräilytrukit takaavat aina mahdollisimman hyvän keräilytehon, optimaalisen tilankäytön ja erinomaisen energiatehokkuuden.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?