Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage EKS 110

Keräilytrukki 1,0t

  • 1 000 - 2 800 mm
  • 1 000 kg
  • Maksimaalinen keräilyteho minimaalisella energiankulutuksella
  • Tehokas moottori takaa korkean työskentelytehon
  • Valittavissa joko käveltävä kuormarunko (L) tai lisänosto (Z)
  • Yhteys varastonhallintajärjestelmään logistiikkarajapinnan kautta prosessien optimointia varten
  • Keräilykorkeus jopa 4,6 m

EKS 110

Jungheinrichin vakaa ja ergonominen EKS 110 -korkeakeräilytrukki on ihanteellinen kumppani keräilyyn leveissä käytävissä kolmannelle hyllytasolle asti. Sen ajotaso nousee jopa 3 m:n korkeuteen, joten keräily onnistuu jopa 4,6 m:n keräilykorkeudesta. Vapaasti kantavan rakenteen ansiosta trukilla voi käsitellä sekä suljettuja että avoimia lavoja. Energiatehokkaan 3,2 kW:n moottorin kiihtyvyysominaisuudet ovat erinomaiset, ja suuren akkukapasiteetin ansiosta trukkia voidaan käyttää pitkiäkin aikoja monivuorokäytössä. Matalalla sijaitseva askelma, ajotason parannetut pito-ominaisuudet ja optimoitu liikkumatila trukkiin noustessa ja siitä poistuttaessa huolehtivat työskentelyn turvallisuudesta. Myös ohjaamo on suunniteltu turvallista työskentelyä silmällä pitäen: hallintalaitteet on sijoiteltu intuitiivisesti, käytettävissä on neljän tuuman näyttö ja valittavissa kolme eri ajo-ohjelmaa. Lisäksi erilaiset lisävarusteet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät takaavat, että tämä keräilytrukki mukautuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kuljettajan tarvitsee siis vain nousta kyytiin ja tarttua toimeen!

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?