Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ESC 316_316z

Sivuttain istuen ajettava trukki 1,6 t

  • 2 800 - 6 200 mm
  • 1 600 kg
  • Paras näkyvyys ergonomisen istuma-asennon ansiosta
  • Tehokas nopeus ja kiihtyvyys
  • Hyvä jäännöskapasiteetti ja voimakas nostomoottori
  • Helppokäyttöinen monitoimivipu
  • Dynaamiset liikkeet vaihtovirtatekniikalla

ESC 316/ 316z

Ergonomiset ja tehokkaat sähkökäyttöiset, sivuttain istuen ajettavat ESC 316/316z -trukit ovat kestäviä apureita pinottaessa suurissa korkeuksissa ja kuljetettaessa tavaroita pitkiä matkoja. Tehokkaiden nosto- ja ajomoottorien ansiosta tavaroiden käsittelyn tehokkuus on taattua. Jungheinrichin vaihtovirtatekniikka puolestaan takaa, että teho on erinomainen, mutta kulutus alhaista. Jos kuljetusreiteillä on myös epätasaisuuksia, ESC 316z -trukit ovat täydellinen valinta. Esinoston avulla pyörän tukivarsia voidaan nostaa haarukoista riippumatta, joten se mahdollistaa epätasaisuuksien ylittämisen turvallisesti. Ergonomia ja turvallisuus ovat olleet keskeisiä tekijöitä myös näiden trukkien rakenteessa. Sähkötoiminen ohjaus huolehtii vaivattomasta käsittelystä ja monitoimivivun ansiosta kaikki nosto- ja ajotoiminnot ovat aina käyttäjän hallinnassa, jopa otetta muuttamatta. Lisäksi sivuttainen istuma-asento takaa vaivattoman näkyvyyden kaikkiin suuntiin, joten toistuvat suunnan muutoksetkaan eivät tuota trukille ongelmia.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?