Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ERD 220i grau

Sähkökäyttöinen pinontavaunu kiinteällä ajotasolla 2.0t

  • 3 760 mm
  • 2 000 kg
  • Sähkökäyttöinen pinontavaunu nopeaan ja turvalliseen ramppiajoon.
  • Helppoa kuormankäsittelyä ahtaassa varastoympäristössä.
  • Kahdesta ajotasomallista löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin varastoihin.
  • Kuorma-auton tunnistus ja automaattinen nopeudenalennus.
  • Tehokas voimansiirto takaa silmiinpistävän suorituskyvyn.

ERD 220i

Ketterä ja kestävä sähkökäyttöinen ERD 220i -pinontavaunu on kompaktin suunnittelunsa ja kestävän rakenteensa ansiosta täydellinen valinta kauttakulkuvaraston vaativiin tehtäviin tai yhden tai kahden lavan pitkän matkan kuljetukseen. Siinä yhdistyvät edistyksellisen tekniikka ja maksimaalinen toimintakyky. Kaksikerroskäytössä tapahtuva kahden lavan samanaikainen kuljetus takaa tehokkaan tavaroiden käsittelyn. Tehokas ajomoottori ja sen sähäkkä kiihtyvyys sekä ketterä ajokäyttäytyminen puolestaan pitävät huolen tarvittavasta työntövoimasta. Vakaa runko ja korkeat sivutuet takaavat maksimaalisen turvallisuuden. Tilava ajotaso ja lukuisat, trukin optimaalista ohjausta silmällä pitäen kehitetyt toiminnot, kuten kuorma-auton tunnistus ja automaattinen nopeudenalennus, puolestaan pitävät huolen erinomaisesta työskentelymukavuudesta.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Edut

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ERD 220i 2 000 kg 3 760 mm 12,5 km/h 2 358 mm 24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?