Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ERD 220i grau

Sähkökäyttöinen pinontavaunu kiinteällä ajotasolla 2.0t

  • 3 760 mm
  • 2 000 kg
  • Luokkansa pienikokoisin trukki.
  • Tilavassa ajotasossa on vankka suojaus kolmella sivulla.
  • Suunniteltu etenkin vaativaa kuorma-autokäyttöä silmällä pitäen.
  • Markkinoiden parhaat suorituskykyarvot.
  • Joustava masto, joka yltää jopa kolmannelle hyllytasolle asti.

ERD 220i

ERDi on innovatiivinen trukki, joka täyttää monenlaiset toiveet. Se on kaksikerrospinontavaunu, jonka tilavassa ajotasossa yhdistyvät todella kompakti mitoitus ja erittäin korkeatasoinen, kolmella sivulla oleva terässuojaus. Aiemman suuren ja raskaan akkukaukalon paikalle on nyt upotettu kompaktit litiumioniakkumoduulit, jotka sulautuvat tyylikkäästi trukin muotoiluun. Se on suuntaa antava konsepti, josta Jungheinrich on saanut toistuvasti tunnustusta. Erityisen tärkeä ominaisuus on kuorma-autoympäristön tunnistus: trukki jarruttaa automaattisesti, mikä vähentää huomattavasti selkään kohdistuvaa rasitusta intensiivisessä ramppiajossa. Työvalo syttyy automaattisesti heikosti valaistuissa kuorma-autojen sisätiloissa, mikä helpottaa kuormalavojen käsittelyä. Kiireisessä kauttakulkuvarastossa todella kompaktisti mitoitettu ERDi vie vain vähän tilaa, mutta suojaa silti kuljettajaa optimaalisesti. ERDi pystyy kuljettamaan kahta kuormalavaa päällekkäin ja yltää kolmivaiheisen mastonsa ansiosta jopa 3 760 mm:n hyllykorkeuksiin ‒ parempaa suorituskykyä saa hakea!

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Edut

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ERD 220i 2 000 kg 3 760 mm 12,5 km/h 2 358 mm 24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?