Yhteydenottolomake
Uutiskirje
stage ERD 220

Seisten ajettava pinontavaunu 2,0 t

  • 1 500 - 2 905 mm
  • 2 000 kg
  • Kuorma-auton kaksikerroskuormaus, tavarankuljetus tai hyllytyskäyttö
  • Tehokas voimansiirto
  • Lukuisia eri konfiguraatioita
  • Joustava ja ketterä
  • Eri ajotasovaihtoehtoja

ERD 120/ 220

Monipuoliset ja tehokkaat sähkökäyttöiset ERD-pinontavaunut ovat Jungheinrichin mukautuvimpia trukkeja. Ajotaso, moottori, akkutilat tai mastot voidaan mukauttaa tulevan käyttötarkoituksen mukaan yksilöllisesti. Ajonopeutta voidaan nostaa merkittävästi drivePLUS-lisävarusteen avulla. Kun se yhdistetään kahdessa kerroksessa tapahtuvaan kuljetukseen, jossa kahta lavaa kuljetetaan samanaikaisesti, tuloksena on poikkeuksellisen tehokasta tavaroiden käsittelyä. Kompaktin kokonsa ansiosta ERD-pinontavaunut ovat silti ketteriä ja soveltuvat siten täydellisesti myös kuorma-autojen lastaamiseen ja purkamiseen. Suorituskykyinen vaihtovirtamoottori takaa, että työskentelyteho pysyy jatkuvasti erinomaisena ja kulutus erittäin alhaisena. Huoltovapaiden, hiiliharjattomien moottorien ansiosta pitkät käyttöajat ovat taattuja. Tarvitsemansa energian ERD-pinontavaunut saavat joko Jungheinrichin pitkäikäisistä lyijyakuista tai halutessasi edistyksellisistä litiumioniakuistamme.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?