stage ERD 220

Seisten ohjausaisalla ajettava trukki 2,0 t

  • 1500 - 2905 mm
  • 2000 - 2000 kg
  • Kuorma-auton kaksikerroskuormaus, tavarankuljetus tai hyllytyskäyttö
  • Tehokas voimansiirto
  • Lukuisia eri konfiguraatioita
  • Joustava ja ketterä
  • Eri ajotasovaihtoehtoja

ERD 120/ 220

Sähkökäyttöinen pinontavaunu ERD on kuorma-autojen kaksikerroskuormauksen ja -purun asiantuntija. Erittäin monipuolisena ja tehokkaana trukkina se sopii myös keräilyyn, tavaroiden taloudelliseen kuljetukseen pitkähköillä matkoilla sekä tavaran purkuun ja lastaukseen jopa 2 900 mm:n nostokorkeudessa.Erilaisista ajotasoista, akkutiloista, vetoyksiköistä ja mastoista koostuvasta modulaarirakenteesat on helppo koota asiakaskohtainen ratkaisu jokaiseen käyttötapaukseen. Siten ERD:n voi sovittaa ja optimoida vaatimustesi mukaan.Suuri lisävarustevalikoima ja trukkien kestävä rakenne helpottavat työskentelyä, parantavat kuljettajan ja trukin turvallisuutta sekä vähentävät kehoon kohdistuvaa tärinää.

Innovatiivisesti jousitetun ajotason lisäksi myös koko moottoriyksikössä on vakiona ShockProtect-jousitus. Se vähentää trukkiin, tavaraan ja erityisesti kuljettajaan kohdistuvia iskuja eritoten rampilla ajossa.Vakiovarustettu sähkökäyttöinen ohjaus takaa väsyttämättömän ajamisen myös raskailla kuormilla. Kuljettajaa avustava curveCONTROL-järjestelmä takaa turvallisen kaarreajon automaattisen nopeudenalennuksen avulla. drivePLUS-mallin enimmäisnopeus 14 km/h mahdollistaa lisäksi nopean ja energiatehokkaan tavarankäsittelyn.Erityisen vaativiin käyttötapauksiin on saatavilla tehokkaat pika- ja välivaraustoiminnolla varustetut litiumioniakut tai vakioakut (enintään 465 Ah). Nykyaikaiseen vaihtovirtatekniikkaan yhdistettynä tämä sallii pitkät käyttöajat ja vähäisen virrankulutuksen, erityisesti monivuorokäytössä.

Litiumioni

Jungheinrichin litium-ioniteknologian avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % alhaisemmalla energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyt varausaika. Huoltovapaus. Kaluston huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset. 

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?