Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
ERC 214_216 i

Sähkökäyttöinen pinontavaunu kiinteällä ajotasolla 1,4- 1.6t

  • 2 400 - 6 000 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Litiumioniakun ansiosta kompakti ja tehokas.
  • Mahdollistaa tehokkaamman tilankäytön (kapeammat käytävät).
  • Suuri nopeus ja jäännöskapasiteetti lisäävät tehokkuutta.
  • Älykkäät kuljettajaa avustavat pinoamisjärjestelmät takaavat turvallisuuden.
  • Näppärät ergonomiset ominaisuudet tekevät työskentelystä vaivatonta.

ERC 214i/ 216i

Tehokkaassa sähkökäyttöisessä ERC i -pinontavaunussa on vakiovarusteena litiumionitekniikka – ja mullistava, erittäin kompakti muotoilu. Tämä ketterä trukki on monikäyttöinen ja suunniteltu turvalliseen varastointiin ja varastosta ottoon jopa kuuden metrin korkeudessa. Se huolehtii keskipitkien ja pitkien matkojen tavarankuljetuksesta ja soveltuu mainiosti keräilyyn. Suuret ajonopeudet, nopea kiihtyvyys ja erinomainen jäännöskapasiteetti maksimoivat tehokkuuden. Kuljettajaa avustavat pinoamisjärjestelmät tekevät kuorman käsittelystä helppoa ja turvallista. Täydellisestä ergonomiasta pitävät huolen vankka, vaimennettu ajotaso ja automaattisella keskitystoiminnolla varustettu smartPILOT, joka mahdollistaa trukin ohjauksen yhdellä kädellä. Maston läpi tarjoutuvan hyvän näkyvyyden ja turvakehän panoraamalasin (lisävaruste) ansiosta mikään ei ole kuljettajan näköyhteyden esteenä pinoamisen aikana. Saatavissa useita eri lisävarusteita.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ERC 214i 1 400 kg 6 000 mm 7 km/h 2 389 mm 24 V
ERC 216i 1 600 kg 6 000 mm 7 km/h 2 389 mm 24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?