Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EJC 112z

Käyden ajettava pinontavaunu 1,2 t lisäperusnostolla

  • 2 500 - 4 700 mm
  • 1 200 kg
  • Monipuolinen lisäperusnoston ansiosta
  • Ketterä ja pienikokoinen pienen käytäväleveyden ansiosta
  • Proportionaalihydrauliikka takaa hellävaraiset nosto- ja laskutoiminnot
  • Kaikki parametrit nähtävissä yhdellä silmäyksellä kahden tuuman näytössä
  • Integroitu varaaja akun helppoon varaamiseen

EJC 112z

Ketteriä ja joustavia EJC 112z -pinontavaunuja voidaan käyttää erityisen monipuolisesti. Lisäperusnostonsa ansiosta näiden trukkien maavara on tavallista suurempi, minkä ansiosta myös suurempien alustan epätasaisuuksien, kynnysten ja ramppien ylittäminen sujuu niiltä ongelmitta. Perusnostoa voidaan vaihtoehtoisesti käyttää myös kahden lavan samanaikaiseen kuljettamiseen kaksikerroskäytössä. Perus- ja mastonosto toimivat tällöin toisistaan riippumatta. Kompaktin mallinsa ansiosta EJC 112z -pinontavaunut toimivat ketterästi myös ahtaissa tiloissa. Proportionaalihydrauliikka pitää huolen siitä, että raskaidenkin kuormien pinoaminen ja purkaminen sujuu pehmeästi ja tarkasti. Se suojaa yhtä lailla kuormaa ja trukkia kuin varastoympäristöäkin. Tehokas vaihtovirtatekniikka toimii pitkäikäisten akkujen avulla, jotka on helppo varata nopeasti integroidun varaajan avulla. EJC 112z -pinontavaunut voidaan varustaa myös käytön joustavuutta entisestään lisäävällä Jungheinrichin litiumionitekniikalla.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJC 112z 1 200 kg 4 700 mm 6 km/h 1 933 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?