Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EJC 110

Käyden/ohjausaisalla ajettava pinontavaunu 1,0 - 1,2t

  • 2 500 - 4 700 mm
  • 1 000 - 1 200 kg
  • Tehokas ja huoltovapaa vaihtovirta-ajomoottori
  • Proportionaalihydrauliikka takaa pehmeän nosto- ja kaksivaiheisen laskutoiminnon
  • Ketterä ja pienikokoinen pienen käytäväleveyden ansiosta
  • Integroitu varaaja akun vaivattomaan varaamiseen (lisävaruste)
  • Saatavana erilaisia mastoja ja nostokorkeuksia

EJC 110/ 112

Kestävät ja kätevät mallisarjan 1 aisaohjatut EJC-pinontavaunut ovat pontevia apureita tehoa vaativiin varaston pinoamis- ja kuljetustehtäviin. Vähäisen työskentelyleveytensä ansiosta ne soveltuvat erityisen hyvin kuormien siirtelyyn ahtaissa tiloissa. Ketteryyttä tukee ryömintäajotoiminto, jonka ansiosta järjestelytoiminnot sujuvat turvallisesti ohjausaisa pystyyn nostettuna. Monitoimiohjausaisan pää on helposti käytettävissä molempikätisesti, joten käyttäjä voi keskittyä täysillä pinoamiseen. Se lisää varastosi turvallisuutta.Käytön sujuvoittamiseksi mallisarjan 1 EJC-pinontavaunut voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla integroidulla varaajalla, jonka avulla pitkäikäiset akut voi milloin tahansa varata tavallisesta 230 V:n pistorasiasta – helposti ja vaivattomasti. Halutessasi saat nämä trukit myös litiumionitekniikalla varustettuna. Huoltovapaa tekniikka lisää käytön joustavuutta entisestään, sillä akkujen varausajat ovat erityisen lyhyitä.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJC 110 1 000 kg 4 300 mm 6 km/h 1 822 mm 24 V
EJC 112 1 200 kg 4 700 mm 6 km/h 1 822 mm 24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?