Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automaattiset varastojärjestelmät

Automaattiset varastojärjestelmät

Automaattisissa lava- tai pientavaravarastoissa hyllyjärjestelmä, ohjelmisto ja käyttölaitteet yhdistyvät kompaktiksi varastojärjestelmäksi. Niissä on kyse erinomaisesta dynamiikasta ja tarkkuudesta – sekä optimaalisesta energiatehokkuudesta. Kun kaikki osat toimivat täydellisesti yhteen, automatisoitu ratkaisu maksaa itsensä nopeasti takaisin. 

Parempi suorituskyky ja joustavuus = tulevaisuus

Lyhyet tilausjaksot, pienemmät eräkoot, lyhyemmät toimitusajat: automaattivarastot ovat vastaus markkinoiden kiristyneisiin vaatimuksiin. Etusi: parempi työskentelyteho, nopeus ja materiaalivirran varmuus sekä erilaisten kuorma-alustojen asianmukainen käsittely.

Tehokas pientavaroiden varastointi

Automaattisessa pientavaravarastossa nopeus ja tarkkuus yhdistettynä optimaaliseen energiatehokkuuteen määrittävät järjestelmän tehokkuuden. Hyllyjärjestelmä, ohjelmisto, liitetty kuljetintekniikka sekä laitteiston ytimen muodostama hyllystöhissi pelaavat täydellistä yhteispeliä. 

Yksilöllinen, tarkoituksenmukainen ja joustava

Pientavaroiden varastointia varten on olemassa käyttötarpeen mukaisia erilaisia vaihtoehtoja. Yhdessä löydämme kaikkiin yrityksesi käyttötarpeisiin sopivan ratkaisun – tarvittaessa yksilöllisiin tarpeisiisi mukautettuna.

Yhteydenottolista LS

Janne Alanen

Janne Alanen

LS-päällikkö

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?