Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Fleet management
03/07/2019

Verkotettu sisälogistiikka Jungheinrichin digiratkaisuilla

Digitalisoituminen tuo logistiikka-alalle suuria mahdollisuuksia. Digitalisoidut ja verkotetut varastot helpottavat työskentelyä ja kohentavat tuottavuutta.

  • Integroitu telemaattinen järjestelmä kaikissa Jungheinrich-trukeissa
  • Uusi kaikenkattava kalustonhallinta
  • Akkujen ja varausten hallinta tinkimättömään energiatehokkuuteen

Hampuri, Saksa: Digitalisoituminen tuo logistiikka-alalle suuria mahdollisuuksia. Digitalisoidut ja verkotetut varastot helpottavat työskentelyä ja kohentavat tuottavuutta. Sekä pienet että suuret yritykset hyötyvät yhtä lailla digitalisoitumisesta ja verkottumisesta. Toisiinsa saumattomasti yhteensovitetut digitalisoidut ja fysikaaliset tekijät muodostavat siten älykkään järjestelmän, joka optimoi prosessit ja parantaa varaston tuottavuutta huomattavasti.

Jungheinrichin myyntijohtaja Christian Erlach toteaa: ”Räätälöidyt digiratkaisumme parantavat asiakkaidemme menestymisen mahdollisuuksia entisestään. Monenlaisten tietojen keskinäinen verkottaminen synnyttää uusia ratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaidemme prosesseja. Älykkäiden sisälogistiikkaratkaisujen johtavana järjestelmätoimittajana olemme vakuuttuneita siitä, että: Kaikki yritykset maailmanlaajuisista jäteistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin voivat digitalisoida ja verkottaa sen avulla prosessinsa tuottavasti ja hallita niitä täydellisesti. Tämä edistää niiden kannattavuutta ja kilpailukykyä pitkälle tulevaisuuteen. Jungheinrichilla on tähän sopiva digiratkaisu.“

Telemaattinen järjestelmä jokaisessa trukissa
Vuodesta 2019 alkaen Jungheinrich varustaa trukkinsa integroidulla telemaattisella järjestelmällä. Jungheinrich-asiakkaat saavat kattavan yleiskuvan trukeista ja niiden käytöstä. Kalustoon jo kuuluvien trukkien jälkivarustelu on mahdollista. Trukkikannan verkottamisen ansiosta Jungheinrich pystyy tarjoamaan asiakkailleen tulevaisuudessa entistäkin parempaa palvelua. Tarkemmat ja nopeammat tiedot virheilmoituksista auttavat minimoimaan seisokkeja. Vasteajat lyhenevät ja ennalta ehkäisevä huolto onnistuu. Asiakkaat voivat olla yhteydessä Jungheinrich-asiakaspalveluun Call4Service-sovelluksen tai -verkkopalvelun kautta, josta he näkevät kattavan yleiskuvan avoimista ja suoritetuista huolloista.

Trukkikannan hallinta
Yhteistyössä I.D. Systemsin kanssa Jungheinrich tuo vuonna 2019 markkinoille uuden kokonaisvaltaisen kalustonhallintajärjestelmän. Tässä yhteisprojektissa yhdistetään Jungheinrichin asiantuntemus sisälogistiikasta markkinoilla vakiintuneeseen kokonaisvaltaiseen ja valmistajista riippumattomaan kalustonhallintaan. Järjestelmä antaa selkeän kuvan kaluston tiedoista, mikä auttaa asiakasta pysyvästi lisäämään varaston tuottavuutta ja turvallisuutta. Kalustonhallintajärjestelmä voidaan suunnitella yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, ja sitä voidaan laajentaa modulaarisesti. GPS-paikannus ja kuormannostomahdollisuuksien tunnistus integroituvat helposti. Business Intelligence -työkalulla ”Power Fleet IQ" kalustonhallintajärjestelmän voi yhdistää asiakkaan muihin järjestelmiin niin, että saadaan yleiskuva yrityksen koko trukkikannasta eri käyttöpaikoissa. Siten Jungheinrich tarjoaa asiakkailleen tulevaisuudessakin parhaat digiratkaisut kalustonhallintaan.

Akunhallinta 2.0
Akunhallinta 2.0 -järjestelmästä Jungheinrichin asiakkaat saavat aina ajankohtaiset litiumioni- ja lyijyakkuja koskevat tiedot. Uusi verkkopohjainen akkutietojärjestelmä mahdollistaa verkotettuihin SLH 300 -varaajiin perustuen kantatietojen yksityiskohtaisen arvioinnin ja ilmoitukset käyttövirheistä. Siten Jungheinrich akunhallintajärjestelmä 2.0 auttaa osaltaan tehokkaasti pidentämään akkujen käyttöikää ja säästämään kuluja.

Tehonhallinta
Uuden tehonhallintajärjestelmän avulla Jungheinrichin asiakkaat pystyvät tulevaisuudessa ohjaamaan aktiivisesti varausvirran kulutusta. Älykkään järjestelmän ansiosta litiumioniakkuja voidaan käyttää myös siellä, missä se sähköverkosta johtuneista syistä ei aiemmin ollut mahdollista – myös ilman, että varaston verkkoinfrastruktuuria pitäisi muuttaa. Jungheinrich-varaajien SLH 300 ansiosta asiakkaan kokonaisjärjestelmä pystyy paremmin reagoimaan virtakuormien muutoksiin. Näin vältetään tarpeettomat kulut. Älykkäällä varaamisella lisätään litiumioniakkujen käytettävyyttä ja käyttöikää sekä säästetään kuluja.

Onko sinulla kysyttävää?