Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Regalbediengerät Kleinteile
Hyllystöhissi

Pientavaran hyllystöhissi

Jungheinrich pientavaran hyllystöhissi STC 2B1A
 

STC 2B1A

  • Erittäin dynaaminen hyllystöhissi 
  • Paras energiatehokkuus
  • Joustavasti muokattavissa 
  • Maksimaalinen tilan hyödyntäminen
  • Alhaisemmat käyttökustannukset

Automaattisen pientavaravaraston STC 2B1A hyllystöhissi takaa varastosi maksimaalisen tehokkuuden erinomaisen suorituskykynsä ansiosta. Integroidun akkunsa ja innovatiivisen rakenteensa avulla se mahdollistaa pientavaroiden äärimmäisen tilaa säästävän varastoinnin säiliöissä, hyllyillä tai laatikoissa.
Jungheinrichin hyllystöhissi tarjoaa huomattavia etuja muihin markkinoilla oleviin pientavaroiden hyllystöhisseihin nähden. STC 2B1A vakuuttaa niin erinomaisella ajodynamiikallaan kuin pienillä ajomitoillaankin. Kautta linjan toteutetun kevyen rakenteensa ja erityisten ajo- ja kuormakäyttäytymiseen mukautettujen akkujensa (SuperCaps) ansiosta STC voi ylpeillä myös energiatehokkuudellaan ja minimaalisella kulutuksellaan.
SuperCaps-akut ovat osa voimansiirron kokoonpanoa ja ne mahdollistavat erityisen älykkään ja taloudellisen energianhallinnan: Jarrutettaessa energia tallennetaan laitteen SuperCaps-akkuihin, mistä se syötetään jälleen voimansiirtojärjestelmään kiihdytyksissä käyttöä varten. Tämä takaa huomattavasti alhaisemman liitäntä- ja syöttötehon ja vähentää huomattavasti käyttökustannuksia.
Myös varaston kapasiteetti kasvaa huomattavasti, sillä STC 2B1A tarjoaa luokkansa pienimmät ajomitat innovatiivisen kiskokonseptinsa ja maston jalkaan integroidun Omega-ajomoottorinsa ansiosta. Lisäksi uudenlainen, modulaarinen maston muotoilu mahdollistaa hyllystöhissin joustavan muunneltavuuden.

Ominaisuudet

Content Regalbediengerät Kleinteile (3)
Content Regalbediengerät Kleinteile (2)

Content Regalbediengerät Kleinteile (1)
Content Regalbediengerät Kleinteile

Onko sinulla kysyttävää?