Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EKS412s
03/07/2019

Uusi EKS 412s: Tinkimätöntä tehoa kaikilla tasoilla

Uusi huipputehokas masto, parasta suorituskykyä, maksimaalista mukavuutta, parempaa turvallisuutta ja monipuoliset rajapinnat warehouseNAVIGATION -avulla tarjoaa EKS412s.

Uusi EKS 412s: Tinkimätöntä tehoa kaikilla tasoilla

  • Sähäkkä keräilyteho yli 14 metrissä
  • Miellyttävää työskentelyä uuden hallintakonseptin ja paremman näkyvyyden ansiosta
  • Parempi turvallisuus kuljettajaa avustavalla järjestelmällä ja henkilöturvajärjestelmällä

Hampuri, Saksa: Jungheinrich esitteli LogiMAT 2019 -messuilla menestyksekkään EKS-korkeakeräilytrukkinsa uuden sukupolven. Lukuisten uusien ominaisuuksiensa ansiosta trukki takaa parhaan suorituskyvyn korkeassa varastotiheydessä ja ahtaissa tiloissa. Tämä nopea ja korkeasta keräilytiheydestään tunnettu trukki sopii erinomaisesti korkeavarastoon.

Jungheinrichin myyntijohtaja Christian Erlach toteaa: ”Olemme virittäneet EKS 412s:n täydelle teholle – kaikilta niiltä osin, jotka ovat tärkeitä varastokäytössä: suorituskyvyssä, tehossa, ergonomiassa ja turvallisuudessa. Siten asiakkaamme hyötyvät huomattavasti suuremmasta työskentelytehosta kapeakäytävävarastossaan.”

Uusi huipputehokas masto

EKS on varustettu uudenlaisella kytkentävapaalla kolmijatkeisella teleskooppimastolla, joka tässä muodossa on toistaiseksi täysin ainutlaatuinen. Yli 14 metrin keräilykorkeudellaan EKS on siten ylivertainen suhteessa kaikkiin muihin markkinoilla oleviin korkeakeräilytrukkeihin. 0,5 m/s:n nostonopeudellaan EKS 412s on 25 prosenttia nopeampi kuin edeltävä malli, joka on tähän saakka ollut markkinoiden nopein korkeakeräilytrukki. 

Parasta suorituskykyä

Uudessa EKS 412s -trukissa yhdistyvät suorituskyky ja energiatehokkuus. Taloudellisen synkronisen reluktanssimoottorin myötä Jungheinrich on puolittanut moottorin energiahäviön sekä parantanut moottorin hyötysuhdetta. Lisäksi EKS:n kehityksessä vähennettiin merkittävästi trukin painoa. Kaiken kaikkiaan tuloksena on yli 10 prosentin energiansäästö. Jungheinrichin EKS 412s -trukkiin on saatavana kaksi akkuvaihtoehtoa: entuudestaan tuttu lyijyakku tai moderni litiumioniteknologia. Jungheinrich takaa, että trukki toimii jopa kaksi työvuoroa samalla akulla täydellä teholla. Tämä säästää aikaa ja pienentää käyttökustannuksia. Litiumioniteknologia takaa korkean tehon ja samalla huoltovapauden, nopean varauksen ja erityisen pitkän käyttöajan. Jungheinrich myöntää sen vuoksi asiakkailleen 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun ja täyden vaihto-oikeuden litiumioniteknologiaan.

Maksimaalinen mukavuus

EKS:n kehityksessä kiinnitettiin erityistä huomiota kuljettajan tarpeisiin. Uuden teleskooppimaston kytkentävapaat nostoliikkeet auttavat välttämään iskukuormia sekä takaavat mukavan ja samalla tehokkaan työskentelyn. Optimoidussa hallintakonseptissa kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla, mikä tekee EKS 412s -trukista erityisen helppokäyttöisen.

Kuljettaja näkee kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä suurella värinäytöllä. Uusi, erityisen kosketusherkkä läsnäolopainike on hyvin käyttäjäystävällinen. Ohjaamon takaseinän lisäikkunat parantavat huomattavasti näkyvyyttä kaikkiin suuntiin.

Parempi turvallisuus

Varaston lisääntyvä dynamiikka aiheuttaa myös yhä enemmän vaaroja. Sen vuoksi uuden EKS 412s -trukin kehityksessä keskityttiin erityisesti turvallisuuteen. Älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät varmistavat erinomaisen turvallisuuden sekä samalla sähäkän ajodynamiikan ja tehon. Trukissa on mm. mobiili henkilö- ja törmäysturvajärjestelmä, jonka laserskanneriin perustuva estetunnistus takaa tarvittavat turvavälit. Niin myös kapeassa käytävässä voidaan käyttää useita trukkeja samanaikaisesti. 

warehouseNAVIGATION

Jungheinrichin warehouseNAVIGATION-järjestelmä parantaa suorituskykyä ja tehokkuutta vielä lisää. Jungheinrich-logistiikkarajapinnan kautta trukin voi integroida helposti ja turvallisesti asiakkaan IT-verkkoon. Lattiaan asennettujen RFID-transponderien ansiosta trukki tunnistaa ajankohtaisen sijaintinsa käytävässä. Kuljettajan tarvitsee vain antaa ajo- tai nostokehotus, ja trukki ajaa automaattisesti ja tarkasti diagonaaliajolla oikeaan varastopaikkaan.

Lisätietoja tiedotusvälineille antaa:

Petteri Leino, Markkinointiassistentti

Puh.: +358 44 706 2530

Matkapuhelin: +358 44 706 2530

petteri.leino@jungheinrich.fi

Jungheinrich yrityksenä

Vuonna 1953 perustettu saksalainen Jungheinrich on maailman johtavia sisälogistiikan alan ratkaisutoimittajia. Jungheinrichilla on kattava valikoima trukkeja, logistiikkajärjestelmiä ja palveluja, ja yritys tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja teollisuus 4.0:n haasteista selviämiseen. Hampurissa pääkonttoriaan pitävällä konsernilla on maayhtiöt 40 maassa ja kumppanien kautta hoidettava edustus yli 80 muussa maassa eri puolilla maailmaa. Jungheinrichin palveluksessa on kaikkiaan 18 000 henkilöä, ja konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 3,4 miljardia euroa. Jungheinrichin osake on mukana saksalaisessa SDAX-indeksissä.

Onko sinulla kysyttävää?