Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EFG 112 stage picture

Sähkökäyttöinen kolmipyöräinen trukki 1200 kg

  • 2 900 - 7 000 mm
  • 1 200 kg
  • Tehokas nostohydrauliikka takaa huippuluokan suorituskyvyn myös lisälaitekäytössä
  • Optimoitua energiatehokkuutta PureEnergy-konseptin ansiosta
  • Kompakti koko takaa erinomaisen ketteryyden
  • Markkinoiden paras näkyvyys kompaktin maston ansiosta
  • Ergonominen ohjaamo vähentää työskentelyn väsyttävyyttä

EFG 112

Jungheinrichin ketterät ja monipuolisesti käytettävät mallisarjan 1 EFG-trukit ovat ihanteellisia apureita suurissa nostonopeuksissa tapahtuvaan nopeaan ja tehokkaaseen työskentelyyn. Tehokas hydrauliikka takaa huippuluokan suorituskyvyn etenkin lisälaitteita käytettäessä. Edistyksellinen vaihtovirtatekniikka ja PureEnergy-teknologiakonsepti pitävät huolen hyötysuhteesta tilanteessa kuin tilanteessa. Niiden avulla saavutetaan maksimaalinen työskentelyteho ja minimaalinen kulutus. Pitkälle kehittyneen ergonomian, helppokäyttöisyyden ja kompaktin maston läpi kaikkiin suuntiin avautuvan esteettömän näkyvyyden ansiosta EFG-trukin täysi suorituskyky on aina käytettävissäsi. Myös energiatehokkuus kuuluu tämän trukin vahvuuksiin: litiumioniakkujen nopean välivarauksen ja huoltovapauden ansiosta tämän kolmipyöräisen teho ja suorituskyky ovat jatkuvasti huippuluokkaa.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EFG 112 1 200 kg 7 000 mm 12 km/h 2 933 mm 48 V

Onko sinulla kysyttävää?