Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Nestekaasutrukit

Kaasutrukit

Jungheinrichin tehokkaat ja kestävät kaasutrukit.

Jungheinrichin kaasutrukit hoitavat varastosi ja tuotantotilojesi materiaalien käsittelyn optimaalisesti ja parantavat samalla varastosi tehokkuutta. Näiden monilahjakkuuksien kuormitettavuus on 1 600–5 000 kg, joten ne pystyvät käsittelemään suuriakin kuormia haastavissakin käyttöolosuhteissa. Kaasutrukkeja voidaan käyttää sisätiloissakin – toisin kuin dieseltrukkeja, joiden käyttö edellyttää tiettyjen turvavaatimusten täyttymistä.

Jungheinrichin kaasutrukit ovat ihanteellinen ratkaisu, ja ne soveltuvat erityisesti ulkokäyttökohteisiin. Näihin kestäviin kaasutrukkeihin voit luottaa haastavissakin tilanteissa, kuten kovissa tuuliolosuhteissa, kosteassa säässä, pölyisessä tai likaisessa ympäristössä ja epätasaisilla alustoilla. Monipuolisia kaasutrukkeja käytetään mm. rakennusmateriaaliteollisuuden ja juomateollisuuden käyttökohteissa, puutarhamyymälöissä, maataloustoimialalla, puunjalostusteollisuudessa ja kaatopaikoilla.

Kaasutrukkien kaasupullo on vaihdettava säännöllisesti. Kaasupullo on erittäin helppo vaihtaa ja varsinkin vaihtamisen vaivattomuus minimoi siitä aiheutuvat käyttökatkot.

Kaasutrukki – moottori ratkaisee.

Jungheinrichin kaasutrukkien menestys perustuu niiden tehokkaaseen moottoriin. Nerokkaiden teknisten ratkaisujen ansiosta trukin vääntö on uskomattoman suuri alhaisillakin nopeuksilla. Se tarkoittaa, että kaasutrukki on luotettava ratkaisu varastojen ja tuotantolaitosten päivittäisiin askareisiin. Innovatiivinen moottoritekniikka takaa erinomaisen työskentelytehon. Voit luottaa siihen, että näiden taloudellisten kaasutrukkien päästöarvot ja polttoaineenkulutus pysyvät alhaisina. Kaasutrukit ovat myös erityisen hiljaisia, joten alhaisemmat meluhaitat parantavat omalta osaltaan huomattavasti työympäristön laatua.

Kaasukäyttöinen trukki

Jungheinrichin kaasutrukeista käytetään myös nimityksiä nestekaasutrukki ja propaanitrukki tai butaanikäyttöinen trukki. Vaihtokaasupulloja voidaan kuljettaa mukana trukissa joko pulloille tarkoitetussa häkissä tai niitä varten kiinteästi asennetuissa säiliöissä. 

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) LPG-kaasutrukeistamme:

Onko sinulla kysyttävää?