Content EFG-Special 1

Optimoi trukkisi litiumionitekniikalla

Vaihda litiumioniakkuteknologiaa hyödyntäviin trukkeihin ja totea litiumionin tuoma tehokkuus. 

Jungheinrichilla on laaja tuotevalikoima trukeista, jotka hyödyntävät litiumioniakkuteknologiaa: käyden/ohjausaisallisista lavansiirto- ja pinoamisvaunuista aina vastapainotrukkeihin sekä työntömastotrukkeihin asti. 

Litiumionilla varustetut pinoamistrukit ovat ihanteellisia kuormalavojen pinoamiseen ja siirtämiseen sekä satunnaiseen tilausten keräämiseen missä tahansa nostokorkeudessa ja kuljetusetäisyydellä: käyden ajettavat lyhyillä etäisyyksillä, seisten/kyydissä käytettäväksi keskipitkillä matkoilla tai istuimella varustettuina pitkiä matkoja varten. Voimme myös tarjota lähtötason malleja kevyisiin sovelluksiin.

Litiumionilla toimivia vastapainotrukkejamme voidaan käyttää lähes kaikissa varastoympäristöissä, ja ne ovat osoittautuneet tehokkaiksi kaikenkattaviksi varastotähdiksi. Litiumionitrukit asettavat uusia standardeja-etenkin ahtaissa olosuhteissa-kompaktin rakenteensa ja erittäin korkean nostokykynsä ansiosta.

Huippuluokan suoritustehoa litiumioniakkuteknologialla: hyödynnä pitkät käyttöajat monivuorokäytössä tehokkaiden, nopeiden ja tehostettujen akkujen varaamisen ansiosta. Nopeat varausajat varmistavat pinoamistrukkien, vastapainotrukkien ja työntömastotrukkien 24/7 saatavuuden. Myös energiankulutusta voidaan vähentää jopa 20 prosenttia. Täysin huoltovapaat litiumioniakut minivoivat huoltotyöt ja kustannukset varastossasi varmasti.

Litiumioniteknologiaa hyödyntävät pinontavaunut:

Litiumioniteknologiaa hyödyntävät vastapainotrukit:

Litiumioniteknologiaa hyödyntävät työntömastotrukit:

Jungheinrichin litiumionitekniikan avulla jätät kilpailijasi kauas taakse.


Vaihda litiumioniakkuteknologiaa hyödyntäviin trukkeihin jo tänään! Kun optimoit tuotantoprosessisi litiumioniteknologialla, säästät aikaa ja kustannuksia. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja varaa aika tapaamiselle.

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?