Stage EFX 410_413

Sähkökäyttöiset kääntömasto-kapeakäytävätrukit 1,0–1,25 t

  • 3000 - 7000 mm
  • 1000 - 1250 kg
  • Ainutlaatuinen trukkikonsepti, johon kuuluu eteenpäin suunnattu istuin ja sivulla sijaitseva masto
  • Esteetön näkyvyys haarukoihin, kuormaan ja ajoväylälle
  • Erinomainen joustavuus modulaarisen rakenteen ja RFID-teknologian ansiosta

EFX 410/ 413

Kapeakäytävätrukit EFX 410 ja EFX 413 (48 V:n vaihtovirtatekniikka, kantavuus 1 000–1 250 kg, enimmäisnostokorkeus 7 000 mm) tuovat kapeakäytävävarastossa tarvittavan monipuolisuuden lisäksi tuntuvasti joustavuutta työskentelyyn. EFX:ää voidaan ajaa käytävissä kisko- tai lankaohjauksella, mutta se on myös vapaasti ajettavissa. Etu: Yhdistetty käyttö kapeakäytävissä, leveillä käytävillä ja etualueella.

EFX-trukin käyttäjä voi hyödyntää näitä monipuolisia käyttömahdollisuuksia hyvin helposti: trukkiin nouseminen ja siitä poistuminen on vaivatonta, tärinävaimennettua istuinta voi säätää pituuden ja painon mukaan, ja polkimien järjestys on autoista tuttu. Suuret säilytystilat, selkeät muodot sekä uusimmat ergonomiset hallintalaitteet tekevät työskentelystä huomattavasti mukavampaa ja nopeampaa.

Tämän ainutlaatuisen trukkikonseptin keskipisteessä ovat eteenpäin suunnattu istuin ja sivulla sijaitseva masto, jonka ansiosta näkyvyys haarukoihin, kuormaan ja ajoreittiin on esteetön. Vakuuttava on myös tehokkuutta edistävä hallintalaitekonsepti. Siihen sisältyy esimerkiksi hallintavivusto, jonka korkeutta ja etäisyyttä kuljettajaan voi säätää portaattomasti, ja suuri näyttö. Lukuisilla innovatiivisilla ominaisuuksillaan ne ovat myös esimerkki uusimmasta järjestelmäergonomiasta:


  • Ergonomiset hallintalaitteet, joissa noston, laskun, maston käännön ja työnnön hydraulisia toimintoja ohjataan peukalolla.
  • Integroitu hyvän otteen mahdollistava ohjauspyörä tukee tarkkaa ja turvallista käsittelyä.
  • Tiedonsiirto grafiikkanäytön kautta. Tärkeät käyttötiedot näytetään symboleilla, jotka ovat nopeasti ja helposti luettavissa.
  • Optimaalisen rakenteen ansiosta esteetön näkyvyys haarukoihin, kuormaan ja ajoreittiin.

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Malli Enimmäiskantavuus Enimmäisnostokorkeus (h3) Ajo-
nopeus
Kokonais-
pituus
Akun
jännite
 
EFX 4101000 kg7000 mm9 km/h3135 mm48 V
EFX 4131300 kg7000 mm9 km/h3135 mm48 V

Onko sinulla kysyttävää?