Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EFX 410_413

Sähkökäyttöiset kääntömasto-kapeakäytävätrukit 1,0–1,25 t

  • 3 000 - 7 000 mm
  • 1 000 - 1 250 kg
  • Ainutlaatuinen trukkikonsepti, jossa ajosuunnan suuntainen istuin ja sivulla sijaitseva masto
  • Esteetön näkyvyys haarukoihin, kuormaan ja ajoreittiin
  • Modulaariset varustepaketit ja kuljettajaa avustavat järjestelmät
  • Regeneroiva jarrutus ja lasku
  • Lisävarusteena saatavan henkilöturvajärjestelmän ansiosta erittäin turvallinen

EFX 410/ 413

Monipuoliset ja innovatiiviset Jungheinrichin mallisarjan 4 kääntömastotrukit ovat yhdistetyn käytön asiantuntijoita. Ne ovat omimmillaan sekä kapeakäytävissä, leveillä käytävillä että etualueella. Tämän modulaarisen trukkikonseptin keskiössä ovat ajosuunnan suuntainen istuin ja sivulla sijaitseva masto, jonka ansiosta näkyvyys haarukoihin, kuormaan ja ajoreittiin on esteetön. Trukkia käytetään ”man down” -periaatteella, jossa haarukka liikkuu ylös kuljettajan ajotason pysyessä maan tasossa.Trukin turvallisuudesta huolehtivat vakiovarustukseen kuuluvat ja lisävarusteena saatavat varusteet, kuten integroitu henkilöturvajärjestelmä tai optimaaliset nopeusprofiilit takaava RFID-lattiaohjaus. Tehokas energianhallinta ja edistyksellinen 48 V:n vaihtovirtatekniikka takaavat maksimaalisen työskentelytehon ja alhaisen kulutuksen.Varastonavigointi helpottaa työskentelyä ja mahdollistaa millimetrin tarkasti ja pehmeästi tapahtuvan paikoituksen. Kuljettajalla on käytössään intuitiivinen käyttökonsepti ja suuri näyttö, säädettävä ohjauspulpetti, tilavat säilytysratkaisut ja ergonomiset hallintalaitteet.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EFX 410 1 000 kg 7 000 mm 9 km/h 3 134 mm 48 V
EFX 413 1 250 kg 7 000 mm 9 km/h 3 134 mm 48 V

Onko sinulla kysyttävää?