Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EJD 222

Sähkökäyttöinen ohjausaisallinen pinontavaunu 2,0 - 2.2 t

  • 1 500 - 2 905 mm
  • 2 000 - 2 200 kg
  • Monikäyttöinen trukki kaksikerroskäyttöön.
  • Varastointi ja varastosta otto joustavasti jopa 2 905 mm:n korkeudessa.
  • Suurin nostokorkeusvalikoima ja kolme eri mastotyyppiä.
  • Saatavissa litiumionitekniikalla varustettuna.
  • Huipputason turvallisuus monipuolisten kuljettajaa avustavien järjestelmien ansiosta.

EJD 120/ 222

Monipuoliset ja kompaktit sähkökäyttöiset EJD -pinontavaunut ovat täydellinen valinta kaksikerroslavojen kuljetukseen rampeilla ja epätasaisilla alustoilla sekä varastointiin ja varastosta ottoon jopa 2 905 mm:n korkeudessa. Nämä tehokkaat trukit vakuuttavat vakaalla ajokäyttäytymisellään ja äärimmäisellä ketteryydellään – myös ahtaissa varasto-olosuhteissa. Kaksi lavaa kerrallaan ottavat EJD -trukit työskentelevät kaksin verroin nopeammin kuin perinteiset trukit. Älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät, pitkä turvaohjausaisa, jossa on neliportainen jalkasuojus, heijastimet ja optimaalinen näkyvyys haarukan kärkiin pitävät huolen maksimaalisesta työturvallisuudesta. Moderni vaihtovirtamoottori on vakuuttavan suorituskykyinen, sen hyötysuhde on erinomainen ja energiatehokkuus parasta luokkaa. Työskentely sujuu miellyttävästi kolmen joustavasti valittavissa olevan ajo-ohjelman ja vakiovarusteisen, herkkätuntoisen proportionaalihydrauliikan ansiosta, joka myös huolehtii kuormien nostamisesta ja laskemisesta kontrolloidusti.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJD 120 2 000 kg 1 660 mm 6 km/h 1 847 mm 24 V
EJD 222 2 200 kg 2 905 mm 6 km/h 2 046 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?