Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ESD 120_220

Seisten / sivuttain istuen ajettava trukki 2,0 t

  • 1 660 mm
  • 2 000 kg
  • Ihanteellinen kuorma-autojen kaksikerroskuormauksessa ja -purkauksessa
  • Kestävä runko, joka selviää vaativimmissakin olosuhteissa
  • Paras näkyvyys ergonomisen istuma-asennon ansiosta
  • Sähkökäyttöisen ohjauksen ansiosta vaivaton käsittely
  • Kompakti rakenne ahtaisiin varastotiloihin

ESD 220

Jungheinrichin monipuolinen ja tehokas ESD 2 esiintyy edukseen sekä ahtaissa tiloissa että kuljetettaessa tavaroita pitkiä matkoja. Trukki on helposti mukautettavissa juuri sinun käyttötarkoitukseesi. ESD 2:n leveys on 820 mm. Sen tinkimätön tehokkuus tulee esiin sekä ahtaissa käytävissä, lavojen sijoittelussa tiiviisti kuorma-auton lavalle että kuormalavahyllyvarastojen toiminnoissa. Kahden lavan samanaikaisen kuljetuksen ansiosta tavaroiden käsittely sujuu huipputehokkaasti. Sivuttainen ajoasento takaa erinomaisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin ja tekee työnteosta rennompaa, vaikka ajosuunta vaihtuisi toistuvasti. Lisämukavuudesta pitävät huolen kaikki tärkeimmät toiminnot sisältävä selkeä näyttö ja jouheva sähkötoiminen ohjaus.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ESD 220 2 000 kg 1 660 mm 9,1 km/h 2 185 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?