Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage ESD 120_220

Seisten / sivuttain istuen ajettava trukki 2,0 t

  • 1 660 mm
  • 2 000 kg
  • Ihanteellinen kuorma-autojen kaksikerroskuormauksessa ja -purkauksessa
  • Kestävä runko, joka selviää vaativimmissakin olosuhteissa
  • Paras näkyvyys ergonomisen istuma-asennon ansiosta
  • Sähkökäyttöisen ohjauksen ansiosta vaivaton käsittely
  • Kompakti rakenne ahtaisiin varastotiloihin

ESD 120/ 220

Jungheinrichin monipuolinen ja tehokas ESD 2 esiintyy edukseen sekä ahtaissa tiloissa että kuljetettaessa tavaroita pitkiä matkoja. Trukki on helposti mukautettavissa juuri sinun käyttötarkoitukseesi. ESD 2:n leveys on 820 mm. Sen tinkimätön tehokkuus tulee esiin sekä ahtaissa käytävissä, lavojen sijoittelussa tiiviisti kuorma-auton lavalle että kuormalavahyllyvarastojen toiminnoissa. Kahden lavan samanaikaisen kuljetuksen ansiosta tavaroiden käsittely sujuu huipputehokkaasti. Sivuttainen ajoasento takaa erinomaisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin ja tekee työnteosta rennompaa, vaikka ajosuunta vaihtuisi toistuvasti. Lisämukavuudesta pitävät huolen kaikki tärkeimmät toiminnot sisältävä selkeä näyttö ja jouheva sähkötoiminen ohjaus.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Malli Enimmäiskantavuus Enimmäisnostokorkeus (h3) Ajo-
nopeus
Kokonais-
pituus
Akun
jännite 
ESD 1202000 kg1660 mm12 km/h2260 mm24 V
ESD 2202000 kg1660 mm9,1 km/h2185 mm24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?