Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage EJD 118i

Sähkökäyttöinen pinontavaunu perusnostolla 1800 kg

  • 1 000 - 1 520 mm
  • 1 800 kg
  • Joustava yleistrukki mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin.
  • Näppärä yhdistelmä lavansiirto- ja pinontavaunujen eduista.
  • Innovatiivinen litiumioniakku ja integroitu varaustekniikka.
  • Vakaa ajokäyttäytyminen ja erinomainen ketteryys.
  • Minimaalinen melutaso silentDRIVE-järjestelmän ansiosta.

EJD 118i

Alhainen omapaino ja huippuluokan ketteryys tekevät Jungheinrichin kompakteista ja monipuolisista, sähkökäyttöisistä aisaohjatuista EJD 118i -trukeista täydellisiä apureita kuorma-autokäyttöön tai kaksikerroskäyttöön rampeille ja epätasaisille alustoille. EJD 118i:n litiumioniakku ja integroitu varaustekniikka on suunniteltu tulevaisuutta ajatellen, joten ne takaavat maksimaalisen tehokkuuden ja toimintojen joustavuuden. ProTracLink-kallistuksenvakaaja pitää huolen vakaasta ajokäyttäytymisestä ja vakiovarusteena oleva proportionaalihydrauliikka hallituista nosto- ja laskutoiminnoista. Trukin kapean monomaston läpi tarjoutuu aina optimaalinen näkyvyys kaikkiin suuntiin, esimerkiksi liikuttaessa myymälöissä samoissa tiloissa asiakkaiden kanssa. Heijastimet takaavat paremman näkyvyyden ja pitkä ohjausaisa jättää riittävästi tilaa trukin ja käyttäjän välille, joten ne parantavat turvallisuutta kaikissa työtilanteissa.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
EJD 118i 1 800 kg 1 520 mm 6 km/h 1 759 mm 24 V

Onko sinulla kysyttävää?