Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Fördertechnik

Kuljetintekniikka

Edut

Kuljetusjärjestelmien avulla, jotka takaavat tehokkaamman ja turvallisemman tavaran- ja materiaalinkuljetuksen yrityksen yksittäisten alueiden välillä: Tarjoamme juuri sinulle sopivan ratkaisun. Olivatpa kuljetettavat yksiköt sitten kuormalavoja, laatikoita tai säiliöitä – samantekevää, minkä kokoisia.

Kuljetintekniikka, kuljetusjärjestelmät, kuljetushihnat: Kokoamme niistä järjestelmän

Oikean kuljetintekniikan käyttö ratkaisee varastosi tuottavuuden. Kokoamme kuljetusjärjestelmämme tarpeidesi mukaan erilaisista komponenteista. Parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi käytämme rulla-, hihna- tai ketjukuljettimia, siirtovaunuja, nosto- ja kääntöpöytiä tai hihnanostimia ja monia muitakin elementtejä. Tuloksena on varaston erinomainen tuotantoteho. Kuormalavojen kuljetusnopeus on parhaimmillaan 0,45 m/s, ja säiliöiden jopa 1,50 m/s. Ja tämä mahdollisimman vähäisellä tilan tarpeella, mikä saavutetaan muun muassa järjestelmän tehokkaalla pystysuuntaisella toiminnalla. Tätä kaikkea täydennetään vielä materiaalivirta- ja ohjaustekniikalla sekä ääriviivojen valvonnalla, käärintälaitteilla ja kaikella muulla, millä on merkitystä prosesseillesi.

Kauaskantoiset kuljetinjärjestelmät: kokonaisvaltainen suunnittelu mahdollistaa kestävän menestyksen

Samantekevää, oletko optimoimassa nykyistä järjestelmääsi vaiko rakentamassa uutta varastoa: Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa, ja yhdessä löydämme käyttötarkoitukseesi sopivan kuljetintekniikan. Tuotteitamme ja prosessien tietotaitoamme hyödyntäen voimme suunnitella kanssasi juuri tarpeisiisi sopivan järjestelmän. Näin voit pienentää yrityksesi trukkikantaa ja käyttää samalla varastosi tarjoaman tilan optimaalisesti hyväksesi. Lisäksi tarjoamme ratkaisut kuljetettavien tavaroiden laajalle kirjolle, aina minisäiliöiden kuljetuksesta kokonaisten lavojen käsittelyyn saakka. Kokonaisvaltaista suunnittelua tukee palvelutarjontamme. Jotta logistiikkasi pysyisi kestävällä tavalla liikkeellä: tehokkaasti, turvallisesti, nopeasti.

Onko sinulla kysyttävää?