Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
EFG 6
03/07/2019

Luokkansa vahvin sähkökäyttöinen trukki

Hampuri, Saksa: Jungheinrich esitteli LogiMAT 2019 -messuilla uuden sähkökäyttöisten vastapainotrukkien mallisarjan. Mallisarjan 6 suurtehotrukki 900 mm:n kuorman painopisteellään kantaa jopa 9 tonnin kuormia ja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

  • 9 tonnin kantavuudellaan vahvimpia sähkökäyttöisiä trukkeja
  • Hienosäädetty tuotevalikoima takaa ylivertaisen yksilöllisen trukin
  • Ergonomian vertailuperusteet kerralla uusiksi

Hampuri, Saksa: Jungheinrich esitteli LogiMAT 2019 -messuilla uuden sähkökäyttöisten vastapainotrukkien mallisarjan. Mallisarjan 6 suurtehotrukki 900 mm:n kuorman painopisteellään kantaa jopa 9 tonnin kuormia ja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Jungheinrichin tuotevalikoima sisältää jo viisi EFG-mallisarjaa. Vuonna 2019 valikoimaa täydennetään vielä yhdellä mallisarjalla. EFG-mallisarjalla 6 Jungheinrich päivittää sähkökäyttöisten vastapainotrukkien tuotevalikoiman aivan uudelle tasolle. EFG-mallisarja 6 on suunniteltu erityisen suurta suorituskykyä vaativaan käyttöön juoma- tai rakennusmateriaalialan tukkukaupoissa tai koneenrakennuksessa. Jopa 9 tonnin kantavuudellaan ja 900 mm:n kuorman painopisteellään tämä sähkökäyttöinen trukki tulee kuulumaan sisälogistiikkamarkkinoiden vahvimpiin.

”Suuri, suurempi, EFG. EFG-mallisarja 6 tuo jykevää voimaa ja sähäkkää tehoa asiakkaidemme varastoihin ja suoriutuu vaivatta raskaimmistakin tehtävistä”, Jungheinrichin myyntijohtaja Christian Erlach toteaa. ”9 tonnin kantavuudellaan EFG-mallisarja 6 panee vertailuperusteet kerralla uusiksi. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa maksimaalista tehoa minimaalisella kulutuksella.”

Valtava teho
EFG-mallisarja 6 on saatavana niin ylivertaisella litiumioniteknologialla kuin myös vanhalla tutulla lyijyakullakin varustettuna. Harkittu voimansiirtokonsepti käsittää kaksi ajotoiminnon epäsynkronista moottoria ja kaksi nostotoiminnon synkronista reluktanssimoottoria. Siten EFG-mallisarja 6 tuottaa maksimaalisen tehon minimaalisella kulutuksella. Tämän segmentin asiakkaiden korkeita vaatimuksia silmällä pitäen mallisarjan 6 trukeissa on vakiovarusteena drive & liftPLUS. Heavy Duty -hydraulilohkonsa ansiosta sähkökäyttöinen vastapainotrukki takaa tinkimättömän tehon myös raskaita lisälaitteita käytettäessä.

Kattavin tuotevalikoima yksilöllisiin tarpeisiin
Jungheinrichin EFG-mallisarjan 6 trukkeja on saatavana 14 eri vaihtoehtona, mikä on suurtehotrukkien laajin tuotevalikoima. Neljä eri kantavuusvaihtoehtoa (6−9 tonnia), kaksi kuorman painopistettä (600 mm ja 900 mm) sekä akkukoot 1240−1548 Ah mahdollistavat trukin räätälöinnin tarkasti jokaisen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vakiomalli pitkällä akselivälillä kompensoi kaikki ajoalustan epätasaisuudet ja takaa erinomaisen ajomukavuuden. Kompaktimallit ovat lyhyempiä ja siten ketterämpiä kuin mitkään muut markkinoilla olevat kilpailevat mallit.

Etumatkaa litiumioniteknologialla
Moderni litiumioniteknologia kuluttaa vähemmän energiaa kuin lyijyakut. Välivarauksen mahdollisuuden ja huoltovapauden ansiosta litiumioniteknologialla varustettuja EFG-mallisarjan 6 trukkeja voidaan käyttää lähes tauotta. Täydet tehot ovat aina käytettävissä − vieläpä hyvin pitkällä käyttöiällä.

Miellyttävä ohjaamo
EFG-mallisarja 6 on varusteltu mitä parhaiten vaativaa ulkokäyttöä varten. Näin se lyö itsensä läpi käyttökohteissa, joissa tähän saakka on käytetty ensisijassa polttomoottorikäyttöisiä trukkeja. Trukin ilmastoitu ohjaamo tekee siitä tähän tarkoitukseen erityisen soveltuvan. Sivusuunnassa siirrettävä istuin, joka tässä muodossa on toistaiseksi ainutlaatuinen, panee ergonomian vertailuperusteet kerralla uusiksi.

Paras turvallisuus kuljettajaa avustavilla järjestelmillä
Laaja valikoima kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten addedVIEW ja zoneCONTROL, takaa EFG-mallisarjan 6 optimaalisen turvallisuuden.
Kuljettajaa avustavalla järjestelmällä addedView näkyvyys kaikkiin suuntiin on erinomainen. Yhteensä neljä kameraa tuottaa kuljettajalle 360 asteen näkyvyyden suoraan näyttöön. Tämä mahdollistaa työskentelyn ahtaissakin tiloissa ja lisää turvallisuutta. Varaston kriittisissä vaarapaikoissa zoneCONTROL on valppaana ja antaa kuljettajalle automaattisesti varoituksen vaaratilanteista.

Onko sinulla kysyttävää?