Stage ERC 215a

Automatisoitu pinoava trukki

  • 3100 - 4000 mm
  • 1300 - 1500 kg
  • Automaattinen, luotettava ja toimintavarma ratkaisu toistuviin kuljetustehtäviin
  • Optimaaliset kuljetusreitit
  • Olemassa olevien ajoväylien hyödyntäminen
  • Lyhyt takaisinmaksuaika
  • Kompakti muotoilu
  • Projektikohtaiset muutokset mahdollisia lisävarusteilla

ERC 215a

ERC 215a on sarjatuotantotrukkeihimme perustuva kuljettajaton automaattitrukki. Siinä luotettavaan koneenrakennukseen yhdistyvät tarkka navigointitekniikka ja turvaominaisuudet. Lopputuloksena on saatu erittäin luotettava ja turvallinen työjuhta. ERC 215a soveltuu moniin käyttökohteisiin kuljettajan ohjaamien trukkien ja työntekijöiden rinnalla. ERC 215a on oikea valinta kuljetusprosessien tehostamiseen niin olemassa olevissa rakennuksissa kuin uudisrakennuksissa. ERC 215a -mallin kompakti rakenne ja korkeampi nostokorkeus laajentavat ERC 215a:n käyttömahdollisuuksia entisestään.

Jungheinrichin automaattitrukkien navigointijärjestelmä ei edellytä työläitä lattiatöitä. Ohjaus tapahtuu lasernavigoinnilla. Lasernavigointia varten kuljetusreitille kiinnitetään heijastimia sopiviin paikkoihin, kuten esim. hyllyihin, pylväisiin ja seiniin.

Automaattitrukit voi vaivatta yhdistää olemassa olevaan IT- ja ohjelmistojärjestelmään. Yhdistäminen tietojärjestelmään, kuten Jungheinrich WMS-järjestelmään tai muuhun olemassa olevaan WMS/ERP-järjestelmään, käy vaivatta palkitun Jungheinrich-logistiikkarajapinnan avulla. ERC 215a -mallista automaattitrukkijärjestelmää voidaan käyttää myös erillisjärjestelmänä eli itsenäisenä järjestelmänä ilman IT-liityntää.

Modulaarinen järjestelmärakenne mahdollistaa asiakaskohtaisten prosessien toteuttamisen sekä nopean ja joustavan reagoinnin prosessien muutoksiin. Siten automaattitrukkijärjestelmä tarjoaa vakaan alustan yrityksen erityistarpeiden toteuttamiselle.

Litiumioni

Jungheinrichin litium-ioniteknologian avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % alhaisemmalla energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyt varausaika. Huoltovapaus. Kaluston huomattavasti alhaisemmat käyttökustannukset. 

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?