Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Content EFG-Special 1

Sähkötrukit ja sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Tehokkaat, ergonomiset ja ympäristöystävälliset sähkötrukit Jungheinrichilta

Jotta tehokas tuotteiden kuljetus ja käsittely voidaan tuotanto- ja varastotiloissa varmistaa, tulee ihmisten ja trukkien pystyä työskentelemään samanaikaisesti samassa tilassa turvallisesti. Tämä onnistuu sähkövastapainotrukkiemme avulla! Sähkötrukit voivat nostaa jopa 7.5 metrin korkeuteen ja nostokykyäkin näiltä tehopakkauksilta löytyy 5 000 kg:n edestä. Näin pystyt käsittelemään ja kuljettamaan tuotteita pitkiäkin matkoja turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti! 

Sähkökäyttöiset vastapainotrukkimme tarjoavat maksimaalisen tehokkuuden alhaisella energiankustannuksella. Ketterät sähkötrukit tuovat huipputehoa varastoosi uusimman sukupolven vaihtovirtamoottoreilla ja PureEnergy-teknologiakonseptimme avulla. Kyseinen tekniikka koordinoi kaikkien trukin komponenttien kanssa saavuttaen mitä optimaalisimman tehokkuuden automaattisesti. Sähkötrukeissamme yhdistyvät taloudellisuus, tehokkuus ja turvallisuus, joten olisiko aika lähteä kanssamme reissulle sähköiseen tulevaisuuteen? 

Sähkötrukkimme ovat erittäin tehokkaita ja ketteriä liikkumaan ahtaissakin tiloissa

Sähkötrukin kompakti sekä virtaviivainen muotoilu tekee työskentelystä helppoa varastosi ahtaimmissakin tiloissa. Esimerkiksi kolmipyöräinen sähkötrukki on suunniteltu kääntymään 180° astetta paikallaan, joten varastosi ahtaimmatkaan tilat eivät tuota sille ongelmia. Trukin käsittely- sekä ohjaustoiminto pääsevät vahvuuksiinsa tasaisilla pinnoilla. 

Sähkötrukkimme ovat ideaalisin ratkaisu moneen käyttökohteeseen ja toimialaan! Nämä joustavuutta sekä ketteryyttä tarjoavat sähkökäyttöiset vastapainotrukkimme ovat erittäin luotettavia työntekijöitä elintarvike- ja juomateollisuuden pariin, varastojen ja tehtaiden monivuorokäyttöön, tuotteiden kuljetuksiin ja varastointiin logistiikka-alalla sekä kuormien ja konttien lastaamiseen ja purkamiseen. 

Suunniteltu ja tehty ergonomiaa silmällä pitäen

Sähkökäyttöiset vastapainotrukkimme on suunniteltu ergonomiaa ja kuljettajaa ajatellen. Masto on suunniteltu niin, että kuljettajalla on kokoajan all-round näkyvyys kaikkialta. Sähkötrukki on parhaimmillaan niin sisätiloissa kuin ulkotiloissakin. Sähkötrukilla työskentely on nopeaa, tarkkaa ja helppoa sekä erittäin turvallista. Tämän lisäksi trukki mukautuu myös fyysisiin vaatimuksiisi. Yksilölliset kokoonpano- ja säätömahdollisuudet sekä tilaava ohjaamo mahdollistavat kuljettajalle erittäin ergonomisen työtilan maksimaalisella liikkumisvapaudella. 

3- ja 4-pyöräiset sähkövastapainotrukit vakuuttavat ketteryydellään

Jungheinrich sähkötrukkien tuotevalikoimaan kuuluvat niin kolmipyöräiset kuin nelipyöräiset sähkötrukit. Taka-akseli toimii sähkötrukin ohjaavana akselina molemmissa malleissa ja tarjoaa erinomaisen ohjattavuuden, olipa kyseessä kolmipyöräinen tai nelipyöräinen sähkötrukki. Kysymys siitä, että kumpi sähkövastapainotrukki kolmi- vai nelipyöräinen sopii paremmin juuri teidän käyttötarkoitukseenne riippuu nimenomaan siitä mihin käyttöympäristöön trukkia ollaan hankkimassa sekä minkälainen kantavuus trukilta vaaditaan.

Jos sähkötrukkia käytetään pääasiassa ahtaissa tiloissa tai tavarankuljetusajoneuvojen, kuten kuorma-autojen tai erilaisten konttien lastaamiseen sekä purkamiseen tasaisilla aIustoilla, niin ketterä 3-pyöräinen sähkötrukki erinomaisella ohjattavuudella on tehty käyttötarkoitustasi varten. Pyörät voidaan kääntää 90° asteen kulmaan, mikä mahdollistaa sähkötrukin kääntymisen paikallaan. Tämä tarkoittaa, että 3-pyöräisillä Jungheinrichin sähkökäyttöisillä vastapainotrukeilla voit käsitellä jopa 2000 kg:n kuormia ja nostaa tuotteita yli kuuden metrin korkeuteen mitä ahtaimmissakin tiloissa. Nostokorkeutta löytyy aina 6,5 metriin asti. 

Jos sähkötrukkeja tarvitsee käyttää isoissa kuormalavavarastoissa, epätasaisilla pinnoilla tai suuremmalla nostokyvyllä, niin tällöin nelipyöräiset sähkötrukit ovat oikea ratkaisusi. Nelipyöräinen sähkötrukki omaa hieman isomman kääntösäteen kuin kolmipyöriäinen trukki, mutta vakuuttaa kuljettajat erittäin vakaalla ajo-ominaisuudellaan varsinkin kaarreajossa. Tämän lisäksi niillä voit käsitellä ja nostaa jopa 5000 kg:n painoisia kuormia 7,5 metrin korkeuteen asti.

Asiakaskokemuksia sähkötrukeistamme:

Hyödynnä huippusuorituskyky sähkökäyttöisen vastapainotrukin avulla – sähköinen tulevaisuutesi on täällä

Valmiina suurtekoihin? Vie varastosi kohti kestävää kehitystä ja valitse sähkötrukki! Varastosi tulevaisuus on vain yhteydenoton päässä!

Kompaktia energiatehokkuutta maksimaalisella suorituskyvyllä. Jungheinrich esittelee älykkäät sähkökäyttöiset vastapainotrukkinsa! Kaikki sähkötrukit ovat saatavilla uusimmalla litiumioniteknologialla. Tiesithän, että valmistamme kaikki trukeissa käytettävät litiumioniakkumme itse eivätkä ne sisällä eettisesti kiisteltyä raaka-ainetta kobolttia. Ylivertaisen litiumionitekniikan avulla jätät kilpailijasi lopullisesti kauas taakse. Hyvän suorituskyvyn, lyhyiden varausaikojen, huoltovapauden ja erityisen pitkän käyttöiän ansiosta Jungheinrichin litiumioniakut ovat pitkäaikaisesti taloudellisimpia energianlähteitä. Tämän lisäksi omavalmisteiset litiumioniakkumme ovat paloturvallisia! Paloturvallisuudesta kerromme lisää alempana.

Sähkötrukkiemme avulla et vain pelkästään hyödy litiumioniakkujen tuomasta tehokkuudesta ja kompaktiudesta, vaan myös erinomaisesta ohjattavuudesta sekä älykkäistä ratkaisuista. Tällaista huippukokonaisuutta et ole koskaan ennen nähnyt vastapainotrukeissa. Edistyksellinen trukin hallinta ja valvonta Telematics Boxin kautta mahdollistaa käyttötietojen älykkään tallennuksen ja avaa siten tiesi sisälogistiikan uuteen aikakauteen: 4.0:aan. 

Haluaisitko tarjouksen sähkötrukista tai tiedustella lisää sähkötrukkien tuomista eduista? Ota meihin yhteyttä, niin asiantuntijamme vastaavat sinulle mielellään. Tulevaisuus on täällä! Oletko valmis?


EFG -sähkövastapainotrukkien hyödyt pähkinänkuoressa

Content EFG-Special 2

Kompakti litiumioni ja sähkötrukki – Kilpailuetusi menestykseen

Johtavan sisälogistiikan ratkaisutoimittajan ja valmistajan kehittämä. 

Kehitämme ja valmistamme trukeissa käytettävät litiumioniakut, varaajat sekä komponentit itse omissa Jungheinrichin tehtaissamme. Tuloksena syntyy yhtenäinen huippuluokan trukkijärjestelmä, jossa kaikki komponentit kommunikoivat saumattomasti keskenään taaten erinomaisen suorituskyvyn sähkötrukeillemme.

Valitsemalla EFG-sähkötrukin ilitiumioniakkuteknologialla varmistat, että sähkötrukki on varastosi väsymättömin tehopakkaus. Kiitos siitä kuuluu äärimmäisen nopealle pikavaraustoiminnolle sekä huoltovapaudelle, mitkä varmistat litiumionilla toimivan sähkötrukin jatkuvan suorituskyvyn. Näin sähkötrukit ovat aina käyttövalmiita eikä merkkejä väsymyksestä ole näkyvissä. Kaiken tämän lisäksi trukeilla sekä litiumioniakullamme on erittäin pitkä käyttöikä.

Valitse litiumionin tuoma huipputeho sekä varmista huolettomuus tarjoamallamme tuplatakuulla

Li-ion

100 % tyytyväisyys – Taatusti

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuuttaa sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.


Litiumioniakkujen uusi takuu

Ei huolia – Ei kompromisseja

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen. Tällä pidämme huolen siitä, että voit keskittyä täysillä työntekoon ilman huolia kaluston kunnosta ja toimivuudesta. 

Litiumioniteknologia

Jungheinrichin litiumionitekniikkaa käyttäessäsi olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % pienemmällä energiankulutuksella.

Trukin vaihtaminen ei koskaan ole ollut helpompaa

Kiitos Jungheinrichin tuplatakuun ja sähkötrukkien tuomien mahtavien etujen. 

Voit viimeinkin jättää polttomoottoritrukkien ja kalliiksi käyvien lyijyakkujen vaihtamiset taaksesi. Jungheinrichin ylivoimaisen litiumionitekniikan takaaman maksimaalisen tehokkuuden ja ehdottoman huoltovapauden ansiosta jätät kilpailijasi kauas taakse.

Vaihda nyt litiumionitekniikkaan ja hyödynnä Jungheinrichin houkuttelevat sähkövastapainotrukkien edut:

Content EFG-Special 5

Siirrä yrityksesi tulevaisuuteen Jungheinrichin valmistamilla paloturvallisilla litiumioniakuilla

Jotta voisimme tehdä päätöksestäsi (vaihtaa vanhat koneesi meidän litiumioniakkuteknologiaan) helpompaa, haluamme kertoa muutaman faktan valmistamistamme litiumioniakuistamme: Tiesitkö että litiumioniakuissa käytettäviä kemioita on useita erilaisia? Eri kennokemioilla on erilaisia ominaisuuksia, kuten energiatiheys ja palaminen. Joissakin kemioissa käytetään alkuaineita joita saatetaan louhia eettisesti kyseenalaisesti, esimerkiksi mangaania ja kobolttia. Jungheinrichin valmistamien akkujen tekniikka on paloturvallinen litiumionirautafosfaatti-kemia, joka ei palaessaan ruoki itseään. Palo sammutetaankin yksinkertaisesti hiilidioksidisammuttimella. Käyttämässämme kemiassa ei myöskään käytetä muita louhittavia alkuaineita kuin litiumia ja rautaa, joten olemme varmoja siitä, että käyttämiemme alkuaineiden louhinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Tämä koskee Jungheinrichin omavalmisteisia litiumioniakkuja. Kirsikkana kakun päällä myönnämme litiumioniakulle 8 vuoden täystakuun käyttötunneista riippumatta. 

Varmista yrityksesi tulevaisuus sähkötrukilla

Voit viimeinkin jättää polttomoottoritrukkien ja kalliiksi käyvien lyijyakkujen vaihtamiset taaksesi. Jungheinrichin ylivoimaisen litiumionitekniikan takaaman maksimaalisen tehokkuuden ja ehdottoman huoltovapauden ansiosta jätät kilpailijasi kauas taakse.

Ketterien sähkötrukkiemme avulla maksimoit työskentelytehon sekä sisä- että ulkoitiloissa ja pidät samalla huolta ympäristöstä sekä edustat kestävän kehityksen arvoja. Lisäksi sähkötrukin ohjaamon erityisen hyvä istumamukavuus, näkyvyys kaikkiin suuntiin ja kattavat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät työnteosta turvallista ja tehokasta.

Sähkökäyttöisten vastapainotrukkien hankinta ja lisätiedot

Käytätkö lyijyakuilla toimivia sähkökäyttöisiä trukkeja? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia trukkisi tilalle ylivertainen litiumionitekniikalla toimiva sähkötrukki. EFG-sähkötrukillamme pääset nauttimaan varmasti huoltovapaasta litiumionitekniikasta vaivattomasti ja riskittömästi, sen takaavat Jungheinrichin PREMIUM-tason huippulaatu trukeille ja kahdeksan vuoden täystakuu litiumioniakulle. 

Haluan lisätietoja sähkökäyttöisistä EFG-vastapainotrukeista tai pyytää tarjouksen!

Kysy nyt lisätietoja tai tarjousta myynniltämme. Opastamme sinua mielellämme oikean trukin hankinnassa ja valinnassa.

Sähkötrukki toiminnassa

Ota yhteyttä trukit
Haussa uusi trukki?

Löydät täältä juuri oikeat yhteyshenkilöt, kun etsit uutta laatutrukkia! 
 

Lue lisää

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Sähkötrukit – ketteriä ja tehokkaita

Jungheinrichin ketterien sähkökäyttöisten trukkien avulla maksimoit työskentelytehon sekä sisä- että ulkotiloissa ja varmistat, että ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäistä. Sähkötrukkien vaihtovirtamoottorit eivät sisällä haitallisia aineita. Sähkötrukeissamme yhdistyvät tehokkuus ja mahdollisimman alhainen kulutus, joten ne tarjoavat puhtaimman ja tehokkaimman tavan siirtää suuria kuormia. Mitä akkuihin tulee, voit valita innovatiivisen litiumionitekniikan tai paikkansa lunastaneet lyijyakut.

Jungheinrichin ketterät sähkötrukit paljastavat vahvuutensa etenkin silloin, kun varastossa on niukasti tilaa trukkien kääntelyyn. Pienen ja kompaktin rakenteensa ansiosta sähkötrukit navigoivat vaivattomasti kapeissakin käytävissä. Vaikka sähkötrukit ovatkin parhaimmillaan tasaisella alustalla sisätiloissa, ei ulkokäyttökään tuota niille minkäänlaisia ongelmia. Lisäksi sähkökäyttöiset trukit voivat maston avulla käsitellä sekä hyllyjä että pinoja ja yltävät jopa 2300–7500 mm:n nostokorkeuksiin. Sähkötrukkien kantavuus on jopa 5 tonnia. Päivittäisessä käytössä myös kuljettajat hyötyvät työskentelystä Jungheinrichin sähkökäyttöisillä trukeilla: ne tarjoavat erityisen hyvän istumamukavuuden, hyvän näkyvyyden kaikkiin suuntiin ja kattavat kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka suojaavat niin ihmisiä, kuormaa kuin varastoakin.

Vaihtovirtatekniikalla toimivat sähkötrukit

Jungheinrichin innovatiivinen vaihtovirtatekniikka tuo mukanaan monia etuja: sen ansiosta sähkökäyttöisten trukkien ajokäyttäytyminen on dynaamista ja työskentelyteho ihanteellinen – myös raskaasti kuormitettuna. Tehon lisääminen ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita kulutuksen kasvamista: regeneroiva jarrutus esimerkiksi johtaa 30 % energiasta takaisin akkuun. Tämän lisäenergian ansiosta Jungheinrichin sähkötrukit suoriutuvat yhdellä varauksella entistä suuremmasta työmäärästä. Vaihtovirtamoottorit ovat lisäksi osoittautuneet lähes huoltovapaiksi, joten ne alentavat käyttökustannuksia.

Sähkötrukkien akut

Sähkötrukkiin asetettavat käyttövaatimukset määrittävät trukkiin valittavan akkutyypin. Kehityksen kärkeä edustava Jungheinrichin litiumionitekniikka vakuuttaa lyhyillä varausajoillaan ja lähes täydellisellä huoltovapaudellaan. Lisäksi litiumioniakut kestävät jopa kolme kertaa pidempään kuin perinteiset akut. Jos käytössäsi on jo jokin Jungheinrichin sähkötrukki, voit helposti päivittää sen litiumionitekniikan avulla.

Vanhat kunnon lyijyakut ovat puolestaan erityisen kestäviä. Jungheinrich antaa sisälogistiikan alalla ainutlaatuisen 2Shifts1Charge-lupauksen: voit käyttää sähkökäyttöisiä vastapainotrukkejamme tauotta kahdessa vuorossa ilman akun vaihtoa tai välivarausta. Näin sinä säästät aikaa, energiaa ja kustannuksia.


 

Onko sinulla kysyttävää?