Stage picture EFG sahkotrukki

Sähkötrukit

Content EFG-Special 2


Litiumionitekniikka – etumatkaa kilpailuun.

Teknologiajohtajan ja valmistajan huippuunsa hiomaa.

Jungheinrich kehittää ja valmistaa trukeissa käytettävät akut, varaajat ja niihin kuuluvat komponentit itse. Sen ansiosta järjestelmän kaikkien osien yhteispeli sujuu saumattomasti ja suorituskyky on erinomainen.

Tämän tuloksena litiumionitekniikalla varustetun EFG-mallisarjan trukin energianlähde on ylivoimaisesti kestävin. Siitä on kiittäminen supernopeita varausaikoja ja huoltovapautta. Trukit voivat olla käytössä lähes tauotta ja teho on aina maksimaalinen. Ei väsymisilmiöitä. Vain erittäin pitkä käyttöikä.

Litiumioniakkumme valmistuksessa pidämme huolta siitä, että kaikki litiumioniakkumme ovat tuotettu eettisesti sekä valmis tuote on paloturvallinen. Luotamme litiumioniakkuumme niin paljon, että myönnämme sille  vuoden täystakuun!


Onhan nykyinen akkusi paloturvallinen? 

Tiesitkö että litiumioniakuissa käytettäviä kemioita on useita erilaisia? Eri kennokemioilla on erilaisia ominaisuuksia, kuten energiatiheys ja palaminen. Joissakin kemioissa käytetään alkuaineita joita saatetaan louhia eettisesti kyseenalaisesti, esimerkiksi mangaania ja kobolttia. Valitsemamme tekniikka on paloturvallinen litiumionirautafosfaatti-kemia, joka ei palaessaan ruoki itseään. Palo sammutetaankin yksinkertaisesti hiilidioksidisammuttimella. Käyttämässämme kemiassa ei myöskään käytetä muita louhittavia alkuaineita kuin litiumia ja rautaa, joten olemme varmoja siitä, että käyttämiemme alkuaineiden louhinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Kirsikkana kakun päällä myönnämme litiumioniakulle 8 vuoden täystakuun käyttötunneista riippumatta.

Varmista yrityksesi tulevaisuus sähkötrukilla.

Voit viimeinkin jättää polttomoottoritrukkien ja kalliiksi käyvien lyijyakkujen vaihtamiset taaksesi. Jungheinrichin ylivoimaisen litiumionitekniikan takaaman maksimaalisen tehokkuuden ja ehdottoman huoltovapauden ansiosta jätät kilpailijasi kauas taakse.

Ketterien sähkötrukkiemme avulla maksimoit työskentelytehon sekä sisä- että ulkoitiloissa ja pidät samalla huolta ympäristöstä sekä edustat kestävän kehityksen arvoja. Lisäksi sähkötrukin ohjaamon erityisen hyvä istumamukavuus, näkyvyys kaikkiin suuntiin ja kattavat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät työnteosta turvallista ja tehokasta.

Sähkökäyttöisten trukkien hankinta ja lisätiedot:

Käytätkö lyijyakuilla toimivia sähkökäyttöisiä trukkeja? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia trukkisi tilalle ylivertainen litiumionitekniikalla toimiva sähkötrukki. EFG-sähkötrukillamme pääset nauttimaan varmasti huoltovapaasta litiumionitekniikasta vaivattomasti ja riskittömästi, sen takaavat Jungheinrichin PREMIUM-tason huippulaatu trukeille ja kahdeksan vuoden täystakuu litiumioniakulle. 

Haluan lisätietoja sähkökäyttöisistä EFG-trukeista tai pyytää tarjouksen!

Kysy nyt lisätietoja tai tarjousta myynniltämme. Opastamme sinua mielellämme oikean trukin hankinnassa ja valinnassa.


Content EFG-Special 5


Ota yhteyttä trukit
Haussa uusi trukki?

Löydät täältä juuri oikeat yhteyshenkilöt, kun etsit uutta laatutrukkia! 
 

Lue lisää

Jungheinrichin litiumionitekniikkaa käyttäessäsi olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % pienemmällä energiankulutuksella.

Sähkötrukit – ketteriä ja tehokkaita

Jungheinrichin ketterien sähkökäyttöisten trukkien avulla maksimoit työskentelytehon sekä sisä- että ulkotiloissa ja varmistat, että ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäistä. Sähkötrukkien vaihtovirtamoottorit eivät sisällä haitallisia aineita. Sähkötrukeissamme yhdistyvät tehokkuus ja mahdollisimman alhainen kulutus, joten ne tarjoavat puhtaimman ja tehokkaimman tavan siirtää suuria kuormia. Mitä akkuihin tulee, voit valita innovatiivisen litiumionitekniikan tai paikkansa lunastaneet lyijyakut.

Jungheinrichin ketterät sähkötrukit paljastavat vahvuutensa etenkin silloin, kun varastossa on niukasti tilaa trukkien kääntelyyn. Pienen ja kompaktin rakenteensa ansiosta sähkötrukit navigoivat vaivattomasti kapeissakin käytävissä. Vaikka sähkötrukit ovatkin parhaimmillaan tasaisella alustalla sisätiloissa, ei ulkokäyttökään tuota niille minkäänlaisia ongelmia. Lisäksi sähkökäyttöiset trukit voivat maston avulla käsitellä sekä hyllyjä että pinoja ja yltävät jopa 2300–7500 mm:n nostokorkeuksiin. Sähkötrukkien kantavuus on jopa 5 tonnia. Päivittäisessä käytössä myös kuljettajat hyötyvät työskentelystä Jungheinrichin sähkökäyttöisillä trukeilla: ne tarjoavat erityisen hyvän istumamukavuuden, hyvän näkyvyyden kaikkiin suuntiin ja kattavat kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka suojaavat niin ihmisiä, kuormaa kuin varastoakin.

Vaihtovirtatekniikalla toimivat sähkötrukit

Jungheinrichin innovatiivinen vaihtovirtatekniikka tuo mukanaan monia etuja: sen ansiosta sähkökäyttöisten trukkien ajokäyttäytyminen on dynaamista ja työskentelyteho ihanteellinen – myös raskaasti kuormitettuna. Tehon lisääminen ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita kulutuksen kasvamista: regeneroiva jarrutus esimerkiksi johtaa 30 % energiasta takaisin akkuun. Tämän lisäenergian ansiosta Jungheinrichin sähkötrukit suoriutuvat yhdellä varauksella entistä suuremmasta työmäärästä. Vaihtovirtamoottorit ovat lisäksi osoittautuneet lähes huoltovapaiksi, joten ne alentavat käyttökustannuksia.

Sähkötrukkien akut

Sähkötrukkiin asetettavat käyttövaatimukset määrittävät trukkiin valittavan akkutyypin. Kehityksen kärkeä edustava Jungheinrichin litiumionitekniikka vakuuttaa lyhyillä varausajoillaan ja lähes täydellisellä huoltovapaudellaan. Lisäksi litiumioniakut kestävät jopa kolme kertaa pidempään kuin perinteiset akut. Jos käytössäsi on jo jokin Jungheinrichin sähkötrukki, voit helposti päivittää sen litiumionitekniikan avulla.

Vanhat kunnon lyijyakut ovat puolestaan erityisen kestäviä. Jungheinrich antaa sisälogistiikan alalla ainutlaatuisen 2Shifts1Charge-lupauksen: voit käyttää sähkökäyttöisiä vastapainotrukkejamme tauotta kahdessa vuorossa ilman akun vaihtoa tai välivarausta. Näin sinä säästät aikaa, energiaa ja kustannuksia.

Kiinnostuitko sähkötrukeista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous:

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä


 

Onko sinulla kysyttävää?