Content EFG-Special 1

Sähkötrukit

EFG. ENERGIAA SUURTEKOIHIN.

Vaihda nyt litiumioniakulla toimivaan EFG-trukkiin: saat vaihtohyvityksen ja tuplatakuun.

Jungheinrichin ketterissä ja monipuolisissa EFG-vastapainotrukeissa kaikki on suunniteltu maksimaalista suorituskykyä ja minimaalista energiankulutusta silmällä pitäen: trukit on varustettu uusimman sukupolven vaihtovirtamoottoreilla ja mahdollisimman hyvän hyötysuhteen takaavalla PureEnergy-ratkaisulla. Lisäksi ne ovat ergonomisia ja turvallisia, mikä edistää tuottavuutta.

Jungheinrichin EFG:n ja ylivertaisen litiumionitekniikan avulla jätät kilpailijasi lopullisesti kauas taakse. Hyvän suorituskyvyn, lyhyiden varausaikojen, huoltovapauden ja erityisen pitkän käyttöiän ansiosta Jungheinrichin litiumioniakut ovat pitkäaikaisesti taloudellisimpia energianlähteitä.

Sille me annamme Jungheinrichin tuplatakuun:
varmista yrityksellesi täysi hyöty litiumionitekniikasta akulle myöntämämme 6 kuukauden tyytyväisyystakuun ja 5 vuoden tuotetakuun avulla.

Kun vaihdat diesel- tai nestekaasutrukista tai lyijyakulla toimivasta sähkökäyttöisestä trukista Jungheinrichin litiumioniakulla varustettuun EFG-malliin, saat lisäksi henkilökohtaisenvaihtohyvityksen.

SUORAAN TARJOUKSIIN


EFG:n edut pähkinänkuoressa:

Content EFG-Special 2


Litiumionitekniikka – etumatkaa kilpailuun.

Teknologiajohtajan ja valmistajan huippuunsa hiomaa.

Jungheinrich kehittää ja valmistaa trukeissa käytettävät akut, varaajat ja niihin kuuluvat komponentit itse. Sen ansiosta järjestelmän kaikkien osien yhteispeli sujuu saumattomasti ja suorituskyky on erinomainen.

Tämän tuloksena litiumionitekniikalla varustetun EFG-mallisarjan trukin energianlähde on ylivoimaisesti kestävin. Siitä on kiittäminen supernopeita varausaikoja ja huoltovapautta. Trukit voivat olla käytössä lähes tauotta ja teho on aina maksimaalinen. Ei väsymisilmiöitä. Vain erittäin pitkä käyttöikä.

Varmista yrityksellesi nyt täysi litiumionitekniikan teho ja tuplatakuu

Jungheinrichin litiumionitekniikkaa käyttäessäsi olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % pienemmällä energiankulutuksella.

Vaihtaminen ei koskaan ole ollut helpompaa.

Kiitos Jungheinrichin tuplatakuun ja henkilökohtaisen vaihtohyvityksen. 

Voit viimeinkin jättää polttomoottoritrukkien ja kalliiksi käyvien lyijyakkujen vaihtamiset taaksesi. Jungheinrichin ylivoimaisen litiumionitekniikan takaaman maksimaalisen tehokkuuden ja ehdottoman huoltovapauden ansiosta jätät kilpailijasi kauas taakse.

Vaihda nyt litiumionitekniikkaan ja hyödynnä Jungheinrichin houkuttelevat osto- tai vuokraustarjoukset vaihtohyvityksineen:

Content EFG-Special 5


Ota yhteyttä trukit
Haussa uusi trukki?

Löydät täältä juuri oikeat yhteyshenkilöt, kun etsit uutta laatutrukkia! 
 

Lue lisää

Sähkötrukit – ketteriä ja tehokkaita

Jungheinrichin ketterien sähkökäyttöisten trukkien avulla maksimoit työskentelytehon sekä sisä- että ulkotiloissa ja varmistat, että ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäistä. Sähkötrukkien vaihtovirtamoottorit eivät sisällä haitallisia aineita. Sähkötrukeissamme yhdistyvät tehokkuus ja mahdollisimman alhainen kulutus, joten ne tarjoavat puhtaimman ja tehokkaimman tavan siirtää suuria kuormia. Mitä akkuihin tulee, voit valita innovatiivisen litiumionitekniikan tai paikkansa lunastaneet lyijyakut.

Jungheinrichin ketterät sähkötrukit paljastavat vahvuutensa etenkin silloin, kun varastossa on niukasti tilaa trukkien kääntelyyn. Pienen ja kompaktin rakenteensa ansiosta sähkötrukit navigoivat vaivattomasti kapeissakin käytävissä. Vaikka sähkötrukit ovatkin parhaimmillaan tasaisella alustalla sisätiloissa, ei ulkokäyttökään tuota niille minkäänlaisia ongelmia. Lisäksi sähkökäyttöiset trukit voivat maston avulla käsitellä sekä hyllyjä että pinoja ja yltävät jopa 2300–7500 mm:n nostokorkeuksiin. Sähkötrukkien kantavuus on jopa 5 tonnia. Päivittäisessä käytössä myös kuljettajat hyötyvät työskentelystä Jungheinrichin sähkökäyttöisillä trukeilla: ne tarjoavat erityisen hyvän istumamukavuuden, hyvän näkyvyyden kaikkiin suuntiin ja kattavat kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka suojaavat niin ihmisiä, kuormaa kuin varastoakin.

Vaihtovirtatekniikalla toimivat sähkötrukit

Jungheinrichin innovatiivinen vaihtovirtatekniikka tuo mukanaan monia etuja: sen ansiosta sähkökäyttöisten trukkien ajokäyttäytyminen on dynaamista ja työskentelyteho ihanteellinen – myös raskaasti kuormitettuna. Tehon lisääminen ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita kulutuksen kasvamista: regeneroiva jarrutus esimerkiksi johtaa 30 % energiasta takaisin akkuun. Tämän lisäenergian ansiosta Jungheinrichin sähkötrukit suoriutuvat yhdellä varauksella entistä suuremmasta työmäärästä. Vaihtovirtamoottorit ovat lisäksi osoittautuneet lähes huoltovapaiksi, joten ne alentavat käyttökustannuksia.

Sähkötrukkien akut

Sähkötrukkiin asetettavat käyttövaatimukset määrittävät trukkiin valittavan akkutyypin. Kehityksen kärkeä edustava Jungheinrichin litiumionitekniikka vakuuttaa lyhyillä varausajoillaan ja lähes täydellisellä huoltovapaudellaan. Lisäksi litiumioniakut kestävät jopa kolme kertaa pidempään kuin perinteiset akut. Jos käytössäsi on jo jokin Jungheinrichin sähkötrukki, voit helposti päivittää sen litiumionitekniikan avulla.

Vanhat kunnon lyijyakut ovat puolestaan erityisen kestäviä. Jungheinrich antaa sisälogistiikan alalla ainutlaatuisen 2Shifts1Charge-lupauksen: voit käyttää sähkökäyttöisiä vastapainotrukkejamme tauotta kahdessa vuorossa ilman akun vaihtoa tai välivarausta. Näin sinä säästät aikaa, energiaa ja kustannuksia.

Onko sinulla kysyttävää?