Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage picture EFG sahkotrukki

Sähkötrukit

Content EFG-Special 2


Lithium-ion – Your competitive edge.

Perfected by the technology leader and manufacturer.

Jungheinrich develops and manufactures batteries, chargers and all corresponding truck components in-house. As a result, all parts of the system can perfectly communicate with each other to reach their full performance potential. 

The result: An EFG with lithium-ion power is by far the most tireless energy source in your warehouse. Thanks to extremely fast charging times and zero maintenance, the lithium-ion stackers ensure continuous operation. They‘re always ready for use, without any signs of fatigue and boasting an extremely long service life. 

Choose the full lithium-ion power with double guarantee:

Li-ion

100 % satisfaction. Guaranteed.

We are convinced this decision is right for you. That‘s why we guarantee that you can easily and quickly switch back to the original technology at any time within the first 6 months – without stating reasons.


Litiumioniakkujen uusi takuu

No worries. No compromise.

With the Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, we give you a long-term performance promise of up to 8 years on our high-quality lithium-ion batteries, so you can completely concentrate on your tasks without worrying.

Varmista yrityksesi tulevaisuus sähkötrukilla.

Voit viimeinkin jättää polttomoottoritrukkien ja kalliiksi käyvien lyijyakkujen vaihtamiset taaksesi. Jungheinrichin ylivoimaisen litiumionitekniikan takaaman maksimaalisen tehokkuuden ja ehdottoman huoltovapauden ansiosta jätät kilpailijasi kauas taakse.

Ketterien sähkötrukkiemme avulla maksimoit työskentelytehon sekä sisä- että ulkoitiloissa ja pidät samalla huolta ympäristöstä sekä edustat kestävän kehityksen arvoja. Lisäksi sähkötrukin ohjaamon erityisen hyvä istumamukavuus, näkyvyys kaikkiin suuntiin ja kattavat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät työnteosta turvallista ja tehokasta.

Sähkökäyttöisten trukkien hankinta ja lisätiedot:

Käytätkö lyijyakuilla toimivia sähkökäyttöisiä trukkeja? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia trukkisi tilalle ylivertainen litiumionitekniikalla toimiva sähkötrukki. EFG-sähkötrukillamme pääset nauttimaan varmasti huoltovapaasta litiumionitekniikasta vaivattomasti ja riskittömästi, sen takaavat Jungheinrichin PREMIUM-tason huippulaatu trukeille ja kahdeksan vuoden täystakuu litiumioniakulle. 

Haluan lisätietoja sähkökäyttöisistä EFG-trukeista tai pyytää tarjouksen!

Kysy nyt lisätietoja tai tarjousta myynniltämme. Opastamme sinua mielellämme oikean trukin hankinnassa ja valinnassa.


Content EFG-Special 5


Ota yhteyttä trukit
Haussa uusi trukki?

Löydät täältä juuri oikeat yhteyshenkilöt, kun etsit uutta laatutrukkia! 
 

Lue lisää

Jungheinrichin litiumionitekniikkaa käyttäessäsi olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % pienemmällä energiankulutuksella.

Sähkötrukit – ketteriä ja tehokkaita

Jungheinrichin ketterien sähkökäyttöisten trukkien avulla maksimoit työskentelytehon sekä sisä- että ulkotiloissa ja varmistat, että ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäistä. Sähkötrukkien vaihtovirtamoottorit eivät sisällä haitallisia aineita. Sähkötrukeissamme yhdistyvät tehokkuus ja mahdollisimman alhainen kulutus, joten ne tarjoavat puhtaimman ja tehokkaimman tavan siirtää suuria kuormia. Mitä akkuihin tulee, voit valita innovatiivisen litiumionitekniikan tai paikkansa lunastaneet lyijyakut.

Jungheinrichin ketterät sähkötrukit paljastavat vahvuutensa etenkin silloin, kun varastossa on niukasti tilaa trukkien kääntelyyn. Pienen ja kompaktin rakenteensa ansiosta sähkötrukit navigoivat vaivattomasti kapeissakin käytävissä. Vaikka sähkötrukit ovatkin parhaimmillaan tasaisella alustalla sisätiloissa, ei ulkokäyttökään tuota niille minkäänlaisia ongelmia. Lisäksi sähkökäyttöiset trukit voivat maston avulla käsitellä sekä hyllyjä että pinoja ja yltävät jopa 2300–7500 mm:n nostokorkeuksiin. Sähkötrukkien kantavuus on jopa 5 tonnia. Päivittäisessä käytössä myös kuljettajat hyötyvät työskentelystä Jungheinrichin sähkökäyttöisillä trukeilla: ne tarjoavat erityisen hyvän istumamukavuuden, hyvän näkyvyyden kaikkiin suuntiin ja kattavat kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka suojaavat niin ihmisiä, kuormaa kuin varastoakin.

Vaihtovirtatekniikalla toimivat sähkötrukit

Jungheinrichin innovatiivinen vaihtovirtatekniikka tuo mukanaan monia etuja: sen ansiosta sähkökäyttöisten trukkien ajokäyttäytyminen on dynaamista ja työskentelyteho ihanteellinen – myös raskaasti kuormitettuna. Tehon lisääminen ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita kulutuksen kasvamista: regeneroiva jarrutus esimerkiksi johtaa 30 % energiasta takaisin akkuun. Tämän lisäenergian ansiosta Jungheinrichin sähkötrukit suoriutuvat yhdellä varauksella entistä suuremmasta työmäärästä. Vaihtovirtamoottorit ovat lisäksi osoittautuneet lähes huoltovapaiksi, joten ne alentavat käyttökustannuksia.

Sähkötrukkien akut

Sähkötrukkiin asetettavat käyttövaatimukset määrittävät trukkiin valittavan akkutyypin. Kehityksen kärkeä edustava Jungheinrichin litiumionitekniikka vakuuttaa lyhyillä varausajoillaan ja lähes täydellisellä huoltovapaudellaan. Lisäksi litiumioniakut kestävät jopa kolme kertaa pidempään kuin perinteiset akut. Jos käytössäsi on jo jokin Jungheinrichin sähkötrukki, voit helposti päivittää sen litiumionitekniikan avulla.

Vanhat kunnon lyijyakut ovat puolestaan erityisen kestäviä. Jungheinrich antaa sisälogistiikan alalla ainutlaatuisen 2Shifts1Charge-lupauksen: voit käyttää sähkökäyttöisiä vastapainotrukkejamme tauotta kahdessa vuorossa ilman akun vaihtoa tai välivarausta. Näin sinä säästät aikaa, energiaa ja kustannuksia.

Kiinnostuitko sähkötrukeista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous:

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä


 

Onko sinulla kysyttävää?