Yhteydenottolomake
Uutiskirje
ERC 214_216 i

Sähkökäyttöinen pinontavaunu kiinteällä ajotasolla 1,4- 1.6t

  • 2 400 - 6 000 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Litiumioniakun ansiosta kompakti ja tehokas.
  • Mahdollistaa tehokkaamman tilankäytön (kapeammat käytävät).
  • Suuri nopeus ja jäännöskapasiteetti lisäävät tehokkuutta.
  • Älykkäät kuljettajaa avustavat pinoamisjärjestelmät takaavat turvallisuuden.
  • Näppärät ergonomiset ominaisuudet tekevät työskentelystä vaivatonta.

ERC 214 i/ 216 i

Tehokkaassa sähkökäyttöisessä ERC i -pinontavaunussa on vakiovarusteena litiumionitekniikka – ja mullistava, erittäin kompakti muotoilu. Tämä ketterä trukki on monikäyttöinen ja suunniteltu turvalliseen varastointiin ja varastosta ottoon jopa kuuden metrin korkeudessa. Se huolehtii keskipitkien ja pitkien matkojen tavarankuljetuksesta ja soveltuu mainiosti keräilyyn. Suuret ajonopeudet, nopea kiihtyvyys ja erinomainen jäännöskapasiteetti maksimoivat tehokkuuden. Kuljettajaa avustavat pinoamisjärjestelmät tekevät kuorman käsittelystä helppoa ja turvallista. Täydellisestä ergonomiasta pitävät huolen vankka, vaimennettu ajotaso ja automaattisella keskitystoiminnolla varustettu smartPILOT, joka mahdollistaa trukin ohjauksen yhdellä kädellä. Maston läpi tarjoutuvan hyvän näkyvyyden ja turvakehän panoraamalasin (lisävaruste) ansiosta mikään ei ole kuljettajan näköyhteyden esteenä pinoamisen aikana. Saatavissa useita eri lisävarusteita.

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?