Stage ERC 214_216 bi

Electric pedestrian controlled truck 1,4 - 1,6t

  • 2 400 - 6 000 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Litiumioniakun ansiosta kompakti ja tehokas.
  • Soveltuu erikoiskuormien kuljetukseen.
  • Sekä umpinaisten lavojen että eurolavojen poikittaiseen käsittelyyn.
  • Älykkäät kuljettajaa avustavat pinoamisjärjestelmät takaavat turvallisuuden.
  • Näppärät ergonomiset ominaisuudet tekevät työskentelystä vaivatonta.

ERC 214 bi/ 216 bi

Tehokkaassa sähkökäyttöisessä ERC bi -pinontavaunussa on vakiovarusteena litiumionitekniikka – ja mullistava, erittäin kompakti muotoilu. Tämä ketterä trukki suoriutuu haastavimmistakin tehtävistä. Sivulle levitettyjen pyörän tukivarsien ansiosta haarukat voi laskea maahan asti. Tämän ansiosta ERC bi pystyy käsittelemään joustavasti erilaisia erikoiskuormia ja sillä voi ajaa umpinaisten lavojen alle. Leveän raidevälin ERC-mallit on suunniteltu jopa kuuden metrin korkeudessa tapahtuvaan varastointiin ja varastosta ottoon. Ne huolehtivat keskipitkien ja pitkien matkojen tavarankuljetuksesta. Täydellisestä ergonomiasta pitävät huolen vankka, vaimennettu ajotaso ja automaattisella keskitystoiminnolla varustettu smartPILOT, joka mahdollistaa trukin ohjauksen yhdellä kädellä. Maston läpi tarjoutuvan hyvän näkyvyyden ja turvakehän panoraamalasin (lisävaruste) ansiosta mikään ei ole kuljettajan näköyhteyden esteenä pinoamisen aikana.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?