Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
ESD 120 Stage

Seisten / sivuttain istuen ajettava pinontavaunu 2.0t

  • 1 660 - 1 960 mm
  • 2 000 kg
  • Ihanteellinen taloudelliseen tavarankuljetukseen kaksikerroskäytössä
  • Erityisen kestävä ja pitkäikäinen runko
  • Taitettava istuin mahdollistaa ajon seisten tai istuen
  • Jouheva ohjaus tekee käytöstä miellyttävää
  • Kapea rakenne ahtaisiin tiloihin

ESD 120

Kompakti ja ketterä ESD 1 hallitsee ahtaissa tiloissa tapahtuvan tavarankäsittelyn yhtä vaivattomasti kuin kuormien kuljetuksen pitkillä matkoilla. Taitettavan istuimen ansiosta ajaminen onnistuu sekä istuen että seisten. Trukki on vain 760 mm leveä, joten se soveltuu optimaalisesti lavojen sijoitteluun tiiviisti kuorma-auton lavalle tai kuormalavahyllyvarastojen toimintoihin. Kaksikerroskäytössä ESD 1 kuljettaa vaivattomasti kaksi lavaa samanaikaisesti, mikä maksimoi varastosi tehokkuuden. Sivuttainen istuma-asento takaa ergonomisen ja niskaan kohdistuvaa rasitusta vähentävän työskentelyn silloinkin, kun suuntaa on vaihdettava toistuvasti. Keskeisesti sijoitettu näyttö, jossa ovat aina näkyvissä kaikki tärkeimmät toiminnot, ja vaivattoman käsittelyn takaava sähkökäyttöinen ohjaus lisäävät mukavuutta entisestään.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ESD 120 2 000 kg 1 960 mm 12 km/h 2 260 mm 24 V

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?