Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage Datenfunk-Terminals

Langattomat tietoliikennepäätteet

  • Käytetäänkö teillä vielä paperisia listoja? Siinä tapauksessa meillä on yrityksellesi kiinnostava ratkaisu: Jungheinrich-trukkipäätteillä varaston tuottavuutta voi parantaa luotettavasti.
  • Paperiton tehtävien käsittely
  • Joustavat käyttömahdollisuudet monipuolisten liitäntöjen ansiosta
  • Kestävä

Langattomat tietoliikennepäätteet WMT 110/ 115

Paperiton tilausten käsittely

Jungheinrichin tiedonsiirtoratkaisut tekevät paperin pyörittämisen varastossa tarpeettomaksi. Niillä yrityksesi voi parantaa läpivirtausta, tehokkuutta ja laatua huomattavasti ja saavuttaa selvää säästöä.Kestävä. Tehokas. Joustava.

Jungheinrich WMT 110/115 -trukkipäätteet on kehitetty nimenomaisesti kovaan käyttöön trukeissa ja logistiikassa. Erityisen kestävät ja tehokkaat tiedonsiirtopäätteet voi yhdistää helposti kaikkiin yleisimpiin varastonhallintajärjestelmiin ja WLAN-ympäristöihin. Asennus on vakioitu Jungheinrichin trukkeihin, mutta se onnistuu helposti myös muun merkkisiin trukkeihin.Niihin on saatavana paljon lisävarusteita, kuten Bluetooth-yhteys ja RFID-lukijoita sekä erilaisia muisteja, käyttöjärjestelmiä ja kosketusnäyttöjä. Kokovaihtoehtoja on kaksi. Lisäksi päätteet on tehty kestämään karujakin käyttöolosuhteita, ja myös hinta-laatusuhde on verraton. Siksi Jungheinrichin WMT-trukkipäätteet ovat oikea valinta kaikkiin kohteisiin.

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?