Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Terveys & turvallisuus

Jungheinrichin turvaratkaisut

Jungheinrichin 360°:n suoja.
Turvallisuudella on erityisen suuri merkitys kohteissa, joissa ihmiset ja koneet ovat tiiviissä yhteistyössä. Eikä se rajoitu vain yksittäisiin alueisiin, vaan tarkoittaa koko varastoympäristön tarkastelua laajemmin. Meiltä löydät useita erilaisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluja, jotka lisäävät sisälogististen prosessiesi turvallisuutta merkittävästi. Muistathan, että turvallisuuden lisääminen tarkoittaa samalla suorituskyvyn kohentumista ja alhaisempia kustannuksia.

Content Gesundheit : Turvallisuus Suojassa kaikkialla varastossa.

Jungheinrichin 360°:n suoja kattaa varaston kaikki viisi vaara-aluetta: turvaratkaisumme suojaavat työntekijöiden, tavaroiden ja varastojärjestelmän lisäksi myös koneita ja tietoja tapaturmilta ja väärinkäytöltä. Autamme sinua tunnistamaan vaaratilanteet, ennen kuin jotain tapahtuu, ja huolehdimme siitä, että varastosi turvallisuusasiat hoituvat jatkossa vaivattomasti.

Toimiva turvallisuusneuvonta

Varastoprosessien monimutkaistuminen ja lisääntynyt dynamiikka lisäävät vaarojen mahdollisuutta varastotoiminnassa. Jungheinrichin SAFEwalk-kiertokäynnin avulla voit parantaa varastosi turvallisuutta kokonaisvaltaisesti – näin lasket kustannuksia ja säästät yrityksesi resursseja.

Turvallisesti eteenpäin

Ihmisten turvallisuus on meille tärkeintä. Jungheinrichin trukeissa on useita toimintoja, jotka suojaavat työntekijöitäsi optimaalisesti törmäyksiltä ja muilta tapaturmilta. Lisäksi trukkiemme ergonominen muotoilu vähentää työntekijöidesi rasitusta ja edistää siten heidän terveyttään.

Tavarasi ja niiden vahingoittumattomuus on tärkeä edellytys yrityksesi menestykselle. Lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmämme auttavat sinua suojaamaan tavaroita optimaalisesti ja takaamaan näin yrityksen tuottavuuden ja toimitusvarmuuden. Näin säästät aikaa ja kustannuksia. 

Varmista hyllyjesi turvallisuus

Vaurioituneet varastolaitteet ovat riski työntekijöillesi, ajoneuvoillesi ja varastoiduille tavaroillesi. Suojelun tehostamiseksi ja kalliiden vahinkojen välttämiseksi asiantuntijamme varmistavat, että ennakoitavissa olevat riskit poistetaan. Avullamme yrityksesi toiminta on aina turvallista.

Trukkien jatkuva käytettävyys edellyttää muutakin, kuin säännöllistä huoltoa ja kunnossapitoa. Myös tapaturmien ja ilkivaltavahinkojen estäminen on erittäin tärkeää trukkiesi suojaamisessa.

Tarjoamme sertifioidut turvallisuusratkaisut arvokkaiden yritys- ja muiden tietojesi suojaamiseksi väärinkäytöltä ja katoamiselta. Pätevät IT-asiantuntijamme varmistavat, että tuotteet on räätälöity vastaamaan tarkalleen yrityksesi tarpeisiin.

Onko sinulla kysyttävää?