Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage Jungheinrich WMS sarja 2 (1)

Varastonhallintajärjestelmä Series 2

  • Jungheinrich WMS Series 2 vie varastosi logistiikan digitaaliseen aikaan. Tehosta yrityksesi sisälogistiikkaa entisestään – vieläpä hyvin kilpailukykyiseen hintaan!
  • Vakio-ohjelmisto ja lisävarustemoduulit
  • Helppo ja nopea integrointi
  • Tehokas prosessien optimointi
  • Joustava laajentaminen
  • Houkutteleva hinta

Jungheinrich WMS Serie 2

Jungheinrich WMS Series 2 – digitaalisen varastonhallinnan airut.

Jungheinrich WMS Series 2 on esikonfiguroitu, älykäs vakioratkaisu pieniin ja keskisuuriin varastoihin. Se auttaa optimoimaan yrityksesi tavaravirtaa ja tekee varastonhallinnasta ennennäkemättömän helppoa ja edullista.Jo perusmoduuli sisältää paljon mahdollisuuksia varaston hallintaan, ohjaukseen ja optimointiin. Jos perustoiminnot eivät riitä yrityksellesi, lisämoduulien avulla yrityksesi saa helposti ja nopeasti käyttöön sopivan vakioidun ratkaisun. Varastointivirheet vähenevät, tuottavuus kasvaa, toimitukset pelaavat ja varasto on kokonaisvaltaisesti hallussa.Parasta on kuitenkin se, että kun yrityksesi kasvaa, ohjelmisto kasvaa moduulien avulla vaivatta sen mukana. Jos vaatimukset monipuolistuvat niin paljon, ettei Jungheinrich WMS Series 2 enää voi auttaa, ratkaisu on helppo muuntaa yrityksesi tarpeisiin räätälöidyksi täysimittaiseksi Jungheinrich WMS -varastonhallintajärjestelmäksi. Jungheinrich WMS Series 2 on tulevaisuutta ajatellen turvallinen investointi, sillä päivittäminen Jungheinrich WMS Series 2:n uusiin versioihin onnistuu aina helposti. Yrityksesi pääsee hyötymään uusista ominaisuuksista eturintamassa.Ainutlaatuinen lisensointimalli

Jungheinrich WMS Series 2:n hankintahinta on erittäin edullinen maksun tapahtuessa yhdessä erässä. Lisäksi Jungheinrich WMS Series 2 -perusmoduulia voi ainutlaatuisen lisensointimallimme ansiosta käyttää rajoittamattomin toiminnoin kuukausimaksulla – ilman vähimmäiskäyttöaikaa. Silloin käytöstä maksetaan vain aloitusmaksu sekä kuukausittainen käyttömaksu.

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?