Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage Jungheinrich WMS

Varastonhallintajärjestelmä

  • Optimoi yrityksesi tavaravirrat ja ohjaa varastoasi helpommin ja edullisemmin kuin koskaan. Se onnistuu Jungheinrich WMS -varastonhallintajärjestelmällä, joka on älykäs ja joustava yritysten sisälogistiikan ohjelmistoratkaisu.
  • Yksilöllinen varastonhallintajärjestelmä ja paljon toimintoja
  • Moduulirakenne

Jungheinrich WMS

Jungheinrich WMS – kattava jayksilöllinen varastonhallintaratkaisu

Älykäs ja kaikille toimialoille sopiva Jungheinrich WMS -varastonhallintajärjestelmä on tarkoitettu yrityksesi varaston hallintaan, ohjaukseen ja kokonaisvaltaiseen optimointiin. Se mahdollistaa pysyvästi tehokkaat ja yksinkertaiset prosessit. Kattavan WMS-ratkaisumme voi mukauttaa täysin yrityksesi tarpeisiin. Ohjelmistomme siis sopeutuu yritykseesi eikä päinvastoin!Jungheinrichin omat ohjelmisto- ja logistiikka-asiantuntijat ovat kehittäneet WMS:ää jo yli 20 vuotta aina sisälogistiikan uusimpia suuntauksia silmällä pitäen. Siksi takaamme, että ohjelmisto vastaa myös tulevaisuudessa kaikkiin sisälogistiikan haasteisiin. Ohjelmiston älykkäät toiminnot tukevat yrityksesi jatkuvaa kehitysprosessia.Luotettava. Joustava. Pitkäikäinen.

Viimeisimpien markkinatutkimusten mukaan varastonhallintaohjelmistoa käytetään keskimäärin yli 15 vuotta. Onkin hyvä tietää, että Jungheinrich WMS kestää ja toimii pitkälle tulevaisuuteen. Jungheinrich WMS -varastonhallintajärjestelmä on suorastaan ikinuori, sillä Jungheinrich takaa ainoana toimijana järjestelmänsä yhteensopivuuden tulevien versioiden kanssa. Se takaa Jungheinrich WMS:n päivitettävyyden ja ylläpidettävyyden pitkälle tulevaisuuteen. Uuteen versioon päivittäminen onnistuu sen vuoksi milloin tahansa, ja pääset hyötymään uusista ominaisuuksista eturintamassa.Parasta on kuitenkin se, että kun yrityksesi kasvaa, ohjelmisto kasvaa sen mukana. Moduulirakenteen ja moniulotteisen konfiguraatiomallin ansiosta Jungheinrich WMS mukautuu helposti myös tuleviin muutoksiin. Lisäksi ohjelmistoa voi käyttää useille asiakkaille ja monilla eri kielillä.Helppo yhdistää

Ohjelmiston integrointi on tehty helpoksi. Jungheinrich WMS:n standardoidut rajapinnat takaavat tiedonsiirron sujuvuuden kaikkien tavallisten isäntä- ja toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.Jungheinrich WMS:ssä on kaikki, mitä varaston helppo ja edullinen hallinta edellyttää.

Ominaisuudet

Onko sinulla kysyttävää?