Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Jungheinrich Profishop

Jungheinrich Shop -verkkokauppa

Jungheinrich Shop -verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman pumppukärryjä, lavansiirtovaunuja ja pinontavaunuja teollisuuden, kaupan, käsityön ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Yritykset voivat valita ja tilata haluamansa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti seitsemältä eri aihealueelta: pinoaminen, nostaminen, kuljetus, varastointi, toiminta, työturvallisuus ja ympäristö.

Tilaa tuotteitamme helposti netistä

Käsikäyttöiset haarukkavaunut tai tunnetummin pumppukärryt helpottavat kuorman käsittelyä teollisuudessa ja varastoissa. Jungheinrichin haarukkavaunut kestävät kovan päivittäiskäytön, ja niiden ergonominen suunnittelu parantaa käyttömukavuutta ja helpottaa käyttöä ahtaissa tiloissa.

Lavansiirtovaunu, toiselta nimeltään Sähköpässi, soveltuu nimensä mukaisesti lavojen siirtoihin. Lavansiirtovaunuja käytetään pääsääntöisesti erinäisissä varasto- sekä tehdastiloissa. Trukkilavojen lastaaminen ja purku onnistuu kätevästi esimerkiksi rekasta.

Lavansiirtovaunuja muistuttavat pinontavaunut eli pinkkarit mahdollistavat lavojen siirtelyn lisäksi myös pinoamisen ja hyllytyksen. Pienen kokonsa ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta pinontavaunut sopivatkin mainiosti käytettäväksi varastoalueissa sekä läpivirtausterminaaleissa.

Täältä löydät kaikki muut tuotteet, joita voit tilata käyttöönne verkkokaupastamme. Muita tuotteitamme ovat muun muassa: Kulmavahti liiketunnistin, joka tunnistaa koneet ja ihmiset, liikuteltava mobiilityöpiste sekä minivetotrukki kuormien vetämiseen.

Onko sinulla kysyttävää?