Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Projektipalvelut 1
Vaihe vaiheelta älykkääseen kokonaisratkaisuun

Projektipalvelut

Löydä yrityksellesi parhaiten sopiva sisälogistiikan ratkaisu ja hyödy monivuotisesta kokemuksestamme ja tarjoamastamme projektipalvelusta. Olemme osaava kumppani rinnallasi nykyisen laitoksesi analysoinnista ja optimoinnista aina täysin uuteen logistiikkajärjestelmään asti.

Oikean kumppanin kanssa automatisointi onnistuu.

Projektisi on hyvissä käsissä – ensiluokkaisten projektipalveluiden ansiosta

Haluat mukauttaa yrityksesi logistiikkaprosessit vastaamaan markkinoiden uusia haasteita tai uusia asiakkaita? Mitkä tekijät ovat ratkaisevia tavoitteidesi kannalta? Ja kuinka tulevaisuuskelpoinen uusi logistiikkajärjestelmäsi on? Panosta projektissasi osaavaan kumppaniin, ensiluokkaiseen palveluun ja kestäviin konsepteihin älykkään järjestelmäratkaisun löytämiseksi. Olemme rinnallasi ensimmäisestä materiaalivirtoja koskevasta konsultoinnista, logistiikan suunnittelusta ja projektoinnista aina uuden logistiikkalaitoksen toteuttamiseen saakka. Kokonaistoimittajana tarjoamme yrityksellesi yhteyshenkilön, joka koordinoi kaikkia tahoja ja tuntee aina kokonaistilanteen. Ja kun projekti on saatettu menestyksekkäästi päätökseen, kattava After Sales -ohjelmamme ja huoltoasentajiemme tiivis verkosto ovat tukenasi ympäri maailman, jotta laitoksesi pysyisi jatkuvasti menestyskurssilla.

Logistiikkaprojektisi asiantuntijat aina suunnittelusta kunnossapitoon asti

Jokaiseen logistiikan haasteeseen on olemassa sopiva ratkaisu. Projektipalvelut tarkoittavat sitä, että kehitämme yhdessä kanssasi yritystäsi varten räätälöidyn logistiikkajärjestelmän ja otamme sen käyttöön tarkalleen strategisen harkintasi mukaisesti. Tätä varten yhteyshenkilösi takana toimii materiaalivirta-analyysin, projektoinnin, simulaation, varastonhallinnan ja trukin ohjauksen, käyttöönoton ja kunnossapidon alojen asiantuntijoista koostuva tiimi. Projektinhallinnan tiimi on tukenasi koko projektin keston ajan. Etusi: Käytettävissäsi on koko projektin ajan yhteyshenkilö, joka koordinoi kaikkia tahoja ja tuntee aina kokonaistilanteen.

Projektinhallinta: Kaikki loksahtaa paikalleen

Täydellinen varasto A:sta Ö:hön on moninkertaisesti testatun projektinhallintaprosessin tulos. Se alkaa siitä, että haluat muutosta ja ensimmäisestä yhteisestä keskustelustamme. Todellisen tilanteen analysoimiseksi materiaalivirta-analyysi ottaa esiin kaikki asiaankuuluvat luvut, tiedot ja tosiasiat. Se tarjoaa pohjan ehdotuksille varastotilanteen muuttamiseksi ja parantamiseksi sekä karkean suunnitelman laatimiseksi uudesta varastojärjestelmästäsi. Päätös tarpeisiisi ihanteellisesti sopivasta sisälogistiikkaratkaisusta tehdään 80-prosenttisesti taloudellisten tekijöiden perusteella. Tarkka suunnitelma on ohjelmassa vasta tämän jälkeen. Siihen kuuluu kaikkien oletusten ja odotusten kriittinen arviointi vielä kerran. Vasta kun kaikki on kunnossa, toteutamme uuden logistiikkajärjestelmäsi. Projektin päätteeksi luovutamme sinulle uuden varastosi ja koulutamme työntekijäsi käyttämään uusia tekniikoita ja prosesseja. Jos myöhemmin ilmaantuu vielä odottamattomia ongelmia, tiimimme on tukenasi. Näemme projektipalvelun kokonaisvaltaisena palveluna, joka kattaa kaiken suunnittelusta aina menestyksekkääseen toimintaan saakka.

Lue lisää projektipalveluista:

Stage Dividende

Ota meihin yhteyttä | Yleinen yhteydenotto

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?