Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Automaattitrukit
Turvalliset ja tehokkaat kuljetusprosessit

Automaattitrukit

Automaattiset trukkiratkaisut ja täysautomaattiset kuljetukset muodostavat kuljettajattomien kuljetusjärjestelmiemme ytimen. Älykkäiden automatisointikomponenttien avulla voimme automatisoida hyväksi havaittuja vakiotrukkeja ja mukauttaa ne yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. 

Automaattiset trukkiratkaisut ja täysautomaattiset kuljetukset muodostavat kuljettajattomien kuljetusjärjestelmiemme ytimen.

Ilman kuljettajaa toimivat automaattitrukit suorittavat älykkään ohjelmiston ohjaamina kaikki yrityksesi kuljetustehtävät – turvallisesti ja tehokkaasti. 

Automaattitrukit: automatisoi yrityksesi sisälogistiikka menestyksekkäästi

Automatisointia juuri sellaisena, jota yrityksesi tarvitsee: erillis- tai järjestelmäratkaisuna

Yrityksesi yksilölliset vaatimukset tuotanto- ja työympäristön suhteen toimivat suunnannäyttäjänä: automaattitrukkimme takaavat ennen kaikkea turvalliset ja tehokkaat kuljetusprosessit. Jungheinrichin automaattitrukkien avulla voit kuljettaa jopa 2,5 tonnin kuormia täysautomaattisesti ja turvallisesti ennalta määrittämiisi varastopaikkoihin – lasernavigoinnin ansiosta jopa millimetrin tarkkuudella. Meiltä saat automaattitrukit juuri sellaisina, kuin yrityksesi ne tarvitsee: joko yhdistettynä varastonvalvontajärjestelmääsi tai erillisratkaisuna. Nämä automaattiset trukkiratkaisut toteutetaan yrityksesi toimintaympäristön mukaisesti – olipa kyse pikanosto-ovien ohjaamisesta, kuorman siirrosta kuljettimille tai tason vaihdosta kuormahissillä. Automaattitrukit työstävät tehtäväsi luotettavasti. Voit ongelmitta integroida Jungheinrichin automaattitrukit osaksi tuotantoympäristöäsi ja käyttää niitä vaaratta kuljettajan ohjaamien trukkien rinnalla.

Automaattitrukkien perustana sarjavalmisteiset trukit

Jungheinrichin automaattisissa trukkiratkaisuissa yhdistyvät kehittynyt ja innovatiivinen tekniikka sekä monivuotinen kokemus. Löytääksemme yrityksellesi sopivan automatisointiratkaisun analysoimme mielellämme kanssasi etukäteen yrityksesi kuljetusrakenteen, etsimme sopivat ratkaisut prosessiesi optimoimiseksi ja suunnittelemme yhdessä tarkoituksenmukaisen toteutuksen. Tavoitteenamme on saavuttaa aika- ja kustannussäästöjä etenkin samanlaisina toistuvien rutiinitoimintojen osalta sekä vähentää kuljetusvaurioita merkittävästi. Automaattitrukkeja käyttäessäsi yrityksesi hyötyy tehokkaista ja prosessivarmoista kuljetustoiminnoista sekä resurssiesi optimaalisesta käytöstä. Jungheinrichin kehittämän, palkitun logistiikkarajapintaohjelmiston avulla voimme liittää automaattitrukkisi helposti ja vaivattomasti käytössäsi olevaan toiminnanohjausjärjestelmään. Logistiikkajärjestelmiemme huoltopalvelu toimii vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Etäyhteyden avulla saat avun nopeasti. Näin varmistamme järjestelmämme tehokkaan ja ongelmattoman käytön kaikkina aikoina.

Varaston korkeampaa tasoa: automaattiset kapeakäytävätrukit

Automaattiset korkeavarastot asettavat varastotekniikalle erityisiä haasteita. Tällaiseen kokonaisjärjestelmään kuuluu yksi tai useampi kapeakäytävätrukkiin perustuva automaattitrukki, hyllyjärjestelmä, suoja-aita sekä kulunohjaus ja varastonohjausjärjestelmä (WCS). Lisäksi tulevat syöttöjärjestelmät, kuten kuljetustekniikka tai muut automaattitrukit. Lattian monitaajuiset ohjausjohtimet ja transponderit varmistavat, että tehokas suunnistaminen varastossa sujuu turvallisesti. Vakiomallisten lavojen kuljettamisen lisäksi automaattiset kapeakäytävätrukit voidaan ohjata työskentelemään mitä erilaisimmille äärialueille, esimerkiksi huoltoalueen ovelle. Ympärivuorokautista käyttöä varten automaattisen kapeakäytävätrukin energiahuolto voidaan toteuttaa hyllyn virtakiskojen avulla. Valitessasi automaattitrukin saat käyttöösi järjestelmän, jonka käytettävyys on erinomainen. Ja jos joskus satut kohtaamaan ongelmia, logistiikkajärjestelmien huolto- ja tukipalvelumme auttavat sinua henkilökohtaisesti paikan päällä tai etäyhteyden avulla.

Onko sinulla kysyttävää?