Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Uusi ja huippuketterä ETV Q20 & Q25
03/24/2017

Uusi ja huippuketterä ETV Q20 ja Q25

Uusi ja huippuketterä ETV Q20/Q25 pitkän tavaran turvalliseen käsittelyyn. Kun tilaa on vähän, perinteiset trukit törmäävät nopeasti toimintakykynsä rajoihin. Jungheinrichin uusi ETV Q20/Q25 vie varaston tehokkuuden uusiin ulottuvuuksiin.

Uusi ja huippuketterä ETV Q20/Q25 pitkän tavaran turvalliseen käsittelyyn

  • Uusin yleiskäyttöinen työmyyrä työntömastotrukkien markkinajohtajalta
  • Kuorma hallussa kuljettajaa avustavien järjestelmien, erikoisleveän maston ja panoraamakattoikkunan ansiosta
  • Parantunut taloudellisuus ja alentunut energiankulutus

Hankala pitkä tavara aiheuttaa haasteita kuljetukselle ja varastoinnille. Kun tilaa on vähän, perinteiset trukit törmäävät nopeasti toimintakykynsä rajoihin. Jungheinrichin uusi ETV Q20/Q25 vie varaston tehokkuuden uusiin ulottuvuuksiin. Sen kantavuus on jopa 2,5 tonnia ja suurin nostokorkeus 10,7 metriä. Uudessa monitietyöntömastotrukissa on viisi ohjaustilaa, joilla tottumatonkin kuljettaja pystyy helposti ajamaan oikeaan suuntaan. Kolme ohjautuvaa pyörää takaavat nopean ohjaussuunnan vaihdon ja minimaalisen kääntösäteen. Tämän ansiosta jopa 12 metrin pituisia hankalia kuormia voi kuljettaa sivuttain ahtaissakin varastoissa sekä varastoida niitä korkealle ja kuormata kuorma-autoon kolhimatta. Materiaalivirran tehostumisen lisäksi asiakkaat pääsevät hyötymään alhaisesta energiankulutuksesta ja kaikissa kolmessa pyörässä olevista huoltovapaista sähkökäyttöisistä jarruista. Jungheinrichin ETV Q20/25 -trukkeihin on saatavana paljon lisävarusteita ja akkuvaihtoehtoja – esimerkiksi kaksi työvuoroa yhdellä varauksella -takuu ja moderni litium-ioniteknologia, joka mahdollistaa trukkien mukauttamisen eri käyttötarkoituksiin.

”ETV Q20/Q25 on viimeisin uutuus Jungheinrichin suositussa työntömastotrukkimallistossa”, työntömastotrukeista vastaava tuotepäällikkö Fabien Tozzi kertoo. ”Sillä voi kuljettaa pitkää tavaraa ahtaissa tiloissa erittäin taloudellisesti, ja käytettävissä olevan tilan voi hyödyntää erityisen tehokkaasti. Kaikkien kolmen pyörän suora ohjautuminen ja jarruttaminen kuorman painon perusteella nostaa turvallisuuden ja täsmällisyyden aivan uudelle tasolle. Pienenpieni kääntösäde ja huippunopea ajosuunnan vaihto ovat 360°:n ohjauksen hyötyjä. ETV Q20/25 lyökin aiemmat nelitietrukit laudalta kirkkaasti. Intuitiivinen käyttö ergonomisesti sijoitettujen näyttö- ja hallintalaitteiden avulla sekä moitteeton näkyvyys takaavat trukin käsittelyn äärimmäisen helppouden. Jos trukilla on tarkoitus kuljettaa erilevyisiä kuormia, sen voi varustaa integroidulla hydraulisella haarukoiden asetinlaitteella. Se yksinkertaistaa esimerkiksi pitkän tavaran joustavaa kuljettamista vakiolavojen ohella. Monipuolinen suorituskyky kulkee käsi kädessä äärimmäisen taloudellisuuden kanssa.”

_________________________________________________________________

Lisätietoja tiedotusvälineille antaa:

Mika Laatikainen

Jungheinrich Lift Truck Oy

040-8336359

mika.laatikainen@jungheinrich.fi, www.jungheinrich.fi

Jungheinrich yrityksenä

Vuonna 1953 perustettu saksalainen Jungheinrich AG on maailman johtavia sisälogistiikan alan yrityksiä. Jungheinrich on trukkien, logistiikkajärjestelmien ja palvelujen kokonaistoimittaja, jonka laajasta valikoimasta löytyy yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Hampurissa pääkonttoriaan pitävällä konsernilla on maayhtiöt 36 maassa ja kumppanien kautta hoidettava edustus 70 muussa maassa eri puolilla maailmaa. Jungheinrichin palveluksessa on kaikkiaan yli 15 000 henkilöä, ja konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 2,75 miljardia euroa. Jungheinrichin osake on mukana saksalaisessa MDAX-indeksissä.

Onko sinulla kysyttävää?