Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ETV 216i

Työntömastotrukki litiumioniakulla (1,6 t)

  • 4 550 - 10 700 mm
  • 1 600 kg
  • Pika- ja välivarausominaisuuksilla varustettu litiumioniakku
  • Tilava, ergonomisesti muotoiltu ohjaamo
  • Optimaalinen näkyvyys pyörän tukivarsiin ja kuormaan
  • loweringPRO-lisävaruste optimoi laskunopeuden
  • drive&liftPLUS maksimoi suorituskyvyn ja pitää jäännöskapasiteetin suurena

ETV 216i

Ketterä ja innovatiivinen ETV 216i -työntömastotrukki on ihanteellinen kumppani tehokkaaseen ja turvalliseen varastointiin ja varastosta ottoon sekä lavojen toimitukseen keräilyä varten. Uudenlaisen trukkikonseptin täysin integroitu litiumioniakku on vakuuttava ja äärimmäisen kompakti. Sen pika- ja välivarausominaisuuksien ansiosta käyttö on erittäin joustavaa. Nopea nosto ja työntö lisäävät käsiteltävien kuormalavojen määrää selvästi perinteisiin trukkeihin verrattuna. Kuljettajalla on käytössään ergonominen ohjaamo, joka vakuuttaa tilavuudellaan, optimaalisella näkyvyydellään kaikkiin suuntiin ja helppokäyttöisyydellään. ETV 216i -trukin uusi rakenne on perusta sen erinomaiselle ergonomialle ja turvallisuudelle. Kekseliäät avustavat järjestelmät, kuten positionCONTROL tai operationCONTROL, ja räätälöidyt käyttökonseptit vähentävät työskentelyn väsyttävyyttä ja lisäävät sen tuottavuutta.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Model Kantavuus Nostokorkeus Ajonopeus Kokonaispituus Akun jännite
ETV 216i 1 600 kg 10 700 mm 11 km/h 2 419 mm 51,2 V

Onko sinulla kysyttävää?