Yhteydenottolomake
Uutiskirje
Stage ETV 216i

Työntömastotrukki 1,6 t

  • 4 550 - 10 700 mm
  • 1 600 kg
  • Pika- ja välivarausominaisuuksilla varustettu litiumioniakku
  • Tilava, ergonomisesti muotoiltu ohjaamo
  • Täydellinen näkyvyys pyörän tukivarsiin ja kuormaan
  • Maksimaalinen työskentelyteho suuren nostonopeuden ansiosta (drive&liftPLUS)
  • Suuri jäännöskapasiteetti optimaalisen painopisteen ansiosta (drive&liftPLUS)

ETV 216i

Ketterä ja innovatiivinen ETV 216i -työntomastotrukki on ihanteellinen kumppani tehokkaaseen ja turvalliseen varastointiin ja varastosta ottoon sekä lavojen toimitukseen keräilyä varten. Aivan uudenlaisen trukkikonseptin mahdollistanut integroitu litiumioniakku on äärimmäisen kompakti. Pika- ja välivarausmahdollisuudet tekevät monivuorokäytöstäkin erittäin joustavaa (drive&liftPLUS-varustepaketin yhteydessä). Nopea nosto ja työntö lisäävät käsiteltävien lavojen määrää selvästi perinteisiin trukkeihin verrattuna. Kuljettajalla on käytössään ergonominen työpiste, joka vakuuttaa tilavuudellaan, optimaalisella näkyvyydellään ja helppokäyttöisyydellään. ETV 216i -trukin uusi rakenne on perusta sen erinomaiselle ergonomialle ja turvallisuudelle. Kekseliäät kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten positionCONTROL tai operationCONTROL, ja räätälöidyt käyttökonseptit vähentävät työskentelyn väsyttävyyttä ja lisäävät sen tuottavuutta. 

Litiumioni

Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen.

Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Edut

Ominaisuudet

Mallivalikoima

Malli Enimmäiskantavuus Enimmäisnostokorkeus (h3) Ajo-
nopeus
Kokonais-
pituus
Akun
jännite 
ETV 216i1600 kg10700 mm14 km/h2419 mm51,2 V

Onko sinulla kysyttävää?