Call4Service
Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Nestekaasutrukit

Kaasutrukit

Jungheinrichin tehokkaat ja kestävät kaasutrukit

Jungheinrichin kaasutrukit hoitavat varastosi ja tuotantotilojesi materiaalien käsittelyn optimaalisesti ja parantavat samalla varastosi tehokkuutta. Näiden monilahjakkuuksien kuormitettavuus on 1 600–5 000 kg, joten ne pystyvät käsittelemään suuriakin kuormia haastavissakin käyttöolosuhteissa. Kaasutrukkeja voidaan käyttää sisätiloissakin – toisin kuin dieseltrukkeja, joiden käyttö edellyttää tiettyjen turvavaatimusten täyttymistä.

Jungheinrichin kaasutrukit ovat ihanteellinen ratkaisu, ja ne soveltuvat erityisesti ulkokäyttökohteisiin. Näihin kestäviin kaasutrukkeihin voit luottaa haastavissakin tilanteissa, kuten kovissa tuuliolosuhteissa, kosteassa säässä, pölyisessä tai likaisessa ympäristössä ja epätasaisilla alustoilla. Monipuolisia kaasutrukkeja käytetään mm. rakennusmateriaaliteollisuuden ja juomateollisuuden käyttökohteissa, puutarhamyymälöissä, maataloustoimialalla, puunjalostusteollisuudessa ja kaatopaikoilla.

Kaasutrukkien kaasupullo on vaihdettava säännöllisesti. Kaasupullo on erittäin helppo vaihtaa ja varsinkin vaihtamisen vaivattomuus minimoi siitä aiheutuvat käyttökatkot.

Kaasutrukki – moottori ratkaisee

Jungheinrichin kaasutrukkien menestys perustuu niiden tehokkaaseen moottoriin. Nerokkaiden teknisten ratkaisujen ansiosta trukin vääntö on uskomattoman suuri alhaisillakin nopeuksilla. Se tarkoittaa, että kaasutrukki on luotettava ratkaisu varastojen ja tuotantolaitosten päivittäisiin askareisiin. Innovatiivinen moottoritekniikka takaa erinomaisen työskentelytehon. Voit luottaa siihen, että näiden taloudellisten kaasutrukkien päästöarvot ja polttoaineenkulutus pysyvät alhaisina. Kaasutrukit ovat myös erityisen hiljaisia, joten alhaisemmat meluhaitat parantavat omalta osaltaan huomattavasti työympäristön laatua.

Kaasukäyttöinen trukki

Jungheinrichin kaasutrukeista käytetään myös nimityksiä nestekaasutrukki ja propaanitrukki tai butaanikäyttöinen trukki. Vaihtokaasupulloja voidaan kuljettaa mukana trukissa joko pulloille tarkoitetussa häkissä tai niitä varten kiinteästi asennetuissa säiliöissä. 

Vuokraa polttomoottorikäyttöinen trukki tai osta kaasukäyttöinen vaihtotrukki:

Vuonna 2023 Jungheinrich on lopettanut polttomoottorikäyttöisten trukkien valmistuksen ja on keskittynyt pelkästään sähkökäyttöisten trukkien valmistukseen. Voit kuitenkin yhä vuokrata meiltä polttomottoorikäyttöisen trukin tai hankkia tämän vaihtotrukkina. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään lisää!

Stage Dividende

Diesel- ja nestekaasutrukit yhteydenotto lomakkeella tai puhelimitse

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä trukit

Etsitkö uutta trukkia varmistamaan tehokkaat kuljetukset ja parantamaan työergonomiaa? Meillä on ratkaisu: Vie kalustosi uudelle aikakaudelle Jungheinrichin laatutrukeilla. Lue lisää ja katso myyjiemme yhteystiedot! Löydämme varmasti oikean trukin tarpeisiisi.
 

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) LPG-kaasutrukeistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Kaasutrukit – vähäpäästöinen vaihtoehto dieseltrukeille

Jos trukilla suoritettavat toiminnot ja kuljetustehtävät keskittyvät yrityksessäsi ensisijaisesti sisätiloihin, päästötön sähkötrukki saattaa olla hyvä vaihtoehto. Vaikka vähäkulutuksinen, kaasukäyttöinen trukki onkin tehokas, se tuottaa silti jonkin verran päästöjä, joista saattaa aiheutua hajuhaittoja sisätiloissa. Verrattaessa kaasutrukkeja sähkökäyttöisiin trukkeihin kaasutrukit kuitenkin päihittävät vastustajansa alhaisen hintansa, monipuolisuutensa ja suorituskykynsä ansiosta.

Kaasutrukkien tuottamaa suurempaa meluhaittaa kompensoi niiden suurempi tehokkuus. Lisäksi kaasutrukit selviytyvät vaivatta ramppiajosta ja epätasaisilla alustoilla suoritettavista kuljetustehtävistä eivätkä kosteat tai kylmätkään sääolosuhteet tuota niille minkäänlaisia ongelmia. Tästä syystä ne ovat ihanteellinen ratkaisu sisä- ja ulkotilojen välillä tapahtuviin kuljetustehtäviin.

Erilaisilla voimansiirtotekniikoilla varustetut tehokkaat kaasutrukit

Hydrostaattisella voimansiirrolla varustetut kaasutrukit: nopeita, dynaamisia ja tarkkoja.

Jungheinrichin hydrostaattisella voimansiirrolla varustetut kaasutrukit soveltuvat ihanteellisesti suunnanvaihtokäyttöön. Niille on ominaista hyvät käsittelyominaisuudet, jotka pääsevät oikeuksiinsa etenkin kuorma-autojen lastauksessa. Nykyaikaisten voimansiirtotekniikoiden etuihin kuuluvat tehokas kiihtyvyys, tarkka ohjaus ja vaivaton suunnanvaihto. Lisäksi kaasutrukit mukautuvat vaivattomasti useisiin erilaisiin käyttöolosuhteisiin. Sen mahdollistavat Jungheinrichin viisi tarkkaan valikoitua ajo- ja työohjelmaa, jotka toimivat optimaalisesti erilaisissa käyttökohteissa.

Hydrodynaamisella voimansiirrolla varustetut kaasutrukit: kestäviä monilahjakkuuksia

Jungheinrichin momentinmuuntimella varustettu hydrodynaaminen kaasutrukki on varusteltu optimaalisesti kaikkia kuljetustehtäviä ajatellen. Sen vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa myös keskipitkillä ja pitkillä kuljetusetäisyyksillä. Pehmeät, sujuvat käynnistykset ja optimaalinen tehokkuus keskisuurilla ja suurilla nopeuksilla tekevät varastojen ja tuotantolaitosten tavaroiden käsittelystä helppoa. Trukin käyttöenergian tarve ei kuitenkaan ole suurta. Tehokas teollisuusmoottori takaa poikkeuksellisen suuren väännön alhaisillakin nopeuksilla.

Osta tai vuokraa kaasutrukkeja

Jungheinrichin asiantuntijat osaavat ohjata sinut juuri sinun käyttötarpeisiisi parhaiten soveltuvan kaasutrukin luo. Kaikki saatavilla olevat polttomoottorikäyttöiset vaihtotruki Jungheinrichin SHOP-verkkokaupasta.

Asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään myös kaasutrukkiesi rahoituksessa. Kaasutrukkien liisaaminen tai osamaksu – mikä vaihtoehto sopii sinun organisaatiollesi parhaiten? Yhdessä voimme etsiä sinulle sopivan rahoitusratkaisun.

Kiinnostaako sinua kaasutrukkien tilapäinen käyttö? Tässäkin asiassa voit huoletta kääntyä Jungheinrichin puoleen. Vuokratrukkiasiantuntijamme tekevät juuri sinun käyttövaatimuksiisi räätälöidyn ja varmasti houkuttelevan tarjouksen.

convert

Onko sinulla kysyttävää?