Stage Dieselstapler Gasstapler

Dieseltrukit/kaasutrukit

Voimakkaat dieseltrukit ja kaasutrukit

Dieseltrukkimme ja kaasutrukkimme ovat sekä tehokkaita että kuormituskykyisiä. Niiden 1,6–5 tonnin kantavuus takaa sekä riittävän voiman tavaroiden käsittelyssä että taloudellisuuden varastoinnissa ja tuotannossa.

Ulkokäyttöön: dieseltrukit ja kaasutrukit

Etsitkö etupäässä tehokkaita trukkeja ulkokäyttöön? Tällöin suosittelemme polttomoottorilla varustettuja mallejamme – joko diesel- tai kaasutrukkeja – jotka toimivat luotettavasti myös vaikeissa käyttöolosuhteissa likaisessa tai pölyisessä ympäristössä ja epätasaisella alustalla. 

Mallista riippuen näiden voimapakkausten kantavuus on jopa viisi tonnia. Myös niiden käsittely on mutkatonta, samantekevää minkä vaihtoehdon valitset: dieseltrukkien tankkaus kestää vain muutaman hassun minuutin ja kaasutrukkien kaasupullon vaihto onnistuu käden käänteessä.

Voimakkaat moottorit takaavat paremman tehon ja alhaisemman kulutuksen

Kaasu- tai dieseltrukkeihimme kätkeytyvä moottori on pitkäikäinen ja se on osoittanut toimivuutensa moninkertaisesti, sillä sitä on testattu pitkän aikaa sarjatuotannossa autoteollisuudessa. Se saavuttaa korkean vääntömomentin jo alhaisilla kierrosluvuilla – mikä on täydellistä päivittäisten varasto- tai tuotantotöiden kannalta. Tämä moderni moottoriteknologia yhdistettynä Jungheinrichin kehittämään järjestelmäohjelmistoon tekee trukeista erityisen energiatehokkaita. Näin niiden polttoaineenkulutus on alhainen ja päästöt erittäin vähäiset. Yhtenä etuna on trukkien vähäinen melu. Sekä dieseltrukit (DFG) että kaasutrukit (TFG) ovat erittäin hiljaisia.

Hyödy hydrostaattisella voimansiirrolla varustettujen uuden sukupolven diesel- ja kaasutrukkiemme eduista, niitä ovat esim. mallit DFG/TFG 425s/430s/435s. Koska tässä teknologiassa tarvitaan vähemmän mekaanisia komponentteja, trukit ovat vastaavasti lähes huoltovapaita. Näiden vankkatekoisten, monipuolisesti käytettävien, momentinmuuntimella varustettujen trukkien työskentelyteho on aivan omaa luokkaansa: kilpaileviin tuotteisiin verrattuna ne tarjoavat parhaan työskentelytehon alhaisimmalla kulutuksella.
 

Content Dieselstapler - Gasstapler

Ensiluokkaiset trukit, pyydä tarjous!

Tehokkaammin ja luotettavammin parhaisiin tuloksiin

Valitse toiveidesi trukki!


DFG 316 DFG 316 Dieseltrukki

Kustannustehokas hinta!
Erityisen kestävän, säästeliään ja lähes huoltovapaan DFG 316 -trukin nostokorkeus on 3300 mm ja kantavuus 1600 kg.

Lisätietoja


TFG 425s (1) TFG 425s -nestekaasutrukki 

Ylivoimainen suorituskyky!

Erityisen tehokkaan, nopean ja dynaamisen TFG 425s -trukin nostokorkeus on 3300 mm ja kantavuus 2500 kg.

Lisätietoja


Jos olet kiinnostunut jostakin toisesta trukkimallista, ota meihin yhteyttä. Etsimme sinulle sopivan ratkaisun. Kaikki trukit toimitetaan Jungheinrichin yleisten ehtojen mukaisesti.


Stage Dieselstapler Gasstapler

Epäröitkö vielä, löytyisikö kampanjatuotteidemme joukosta yrityksellesi sopivaa ratkaisua? Vastasimme sinua varten muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin:

Kysymys: Markkinoitteko tällä kampanjalla vanhoja, heikkolaatuisempia trukkeja?
Vastaus: Emme, kaikki Jungheinrichin diesel- ja nestekaasutrukit on kehitetty kovaan käyttöön parasta mahdollista suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä silmällä pitäen. Kaikki nämä trukit ovat ensiluokkaista Jungheinrich-laatua ja ne toimitetaan Jungheinrichin yleisten ehtojen mukaisesti.

Kysymys: Onko tämä uskottava tarjous? Voiko tässä oikeasti säästää?
Vastaus: Kyllä. Jungheinrich on laatuvalmistaja, jolla on yli 60 vuoden kokemus. Tämäntasoisia laatutrukkeja et löydä mistään edullisemmin.

Kysymys: Alennus houkuttelee, mutta miksi ylipäätään tarvitsisin uusia trukkeja? Voivatko ne auttaa yritystäni menestymään entistä paremmin?
Vastaus: Kysymys kuuluu, yllätkö parempiin tuloksiin vanhoilla, epäluotettavilla laitteilla, keskinkertaisella suorituskyvyllä ja motivaationsa kadottaneiden työntekijöiden avulla? Nämä erikoistarjouksemme tarjoavat sinulle mainion tilaisuuden hankkia ensiluokkaisia trukkeja ja parantaa niiden avulla huomattavasti yrityksesi materiaalivirtaa ja työntekijöidesi motivaatiota.

Varmista yrityksellesi sopiva trukki ja lisää tehoa!

Ota yhteyttä trukit
Haussa uusi trukki?

Löydät täältä juuri oikeat yhteyshenkilöt, kun etsit uutta laatutrukkia! 
 

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää?