Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Dieselstapler Gasstapler

Dieseltrukit

Tehokkaat dieseltrukit vaativaan käyttöön.

Olipa kyseessä logistiikka, lastin käsittely tai raskas teollisuus – näillä kaikilla toimialoilla tarvitaan luotettavia trukkeja tavaroiden ja tuotteiden kuljetukseen. Kun valitset Jungheinrichin tehokkaat dieseltrukit, et muuta kaipaakaan. Nämä trukit, joiden kuormitettavuus on 1,6–5 t, suoriutuvat sujuvasti kuormien kuljetuksesta haastavimmissakin olosuhteissa. Silti ne eivät niele polttoainetta ylen määrin. Tehokkuus kuuluu Jungheinrichin ykkösprioriteetteihin.

Nämä tehokkaat trukit on ensisijaisesti suunniteltu ulkokäyttöön: dieseltrukit suoriutuvat erinomaisesti ankarissakin olosuhteissa, kuten erittäin pölyisissä, epätasaisissa tai kosteissa kohteissa. Polttomoottoritrukit, joista käytetään myös nimitystä IC-trukki, kuuluvat vankan alustansa ansiosta kaikkein tehokkaimpiin ja kestävimpiin trukkeihin. Siksi ei olekaan yllättävää, että dieseltrukkeja käytetään kestävää ja tehokasta ratkaisua edellyttävissä tilanteissa auto- ja metalliteollisuudessa, kierrätyssektorilla, rakennustyömailla, lentokentillä ja satamissa, rakennusteollisuuden lastien käsittelyssä, tukkukaupassa, rakennustarvikekaupoissa ja puutarhamyymälöissä sekä tuotantohyödykkeiden kuljetuksessa ulkovarastoissa.

Jungheinrichin dieseltrukit ovat kestäviä ja luotettavia. Ne soveltuvat kaikenlaisten teollisuudenalojen tarpeisiin, mm. rahtaukseen ja kuljetukseen, ulkona toimivan teollisuuden ja muun raskaan teollisuuden käyttöön. Dieseltrukkeihin on saatavissa hydrodynaaminen tai hydrostaattinen voimansiirto, ja niiden kuormitettavuus on 1 600 kg – 5 000 kg.  Jungheinrichin dieseltrukit kuljettavat tavarat sujuvasti vaikeissakin olosuhteissa. Vaikka Jungheinrichin dieseltrukkien suorituskyky onkin huippuluokkaa, niiden polttoaineenkulutus ei ole päätä huimaavaa, joten ne ovat täydellinen dieseltrukkivalinta sekä suorituskykynsä että tehokkuutensa kannalta.

Nämä kestävät trukit on ensisijaisesti suunniteltu ulkokäyttöön, sillä ne hoitavat tehtävänsä aina yhtä tasokkaasti myös erittäin pölyisessä ympäristössä, epätasaisella alustalla tai kosteassa käyttökohteessa.  Polttomoottoritrukit, joista käytetään myös nimitystä IC-trukki, kuuluvat vankan alustansa ansiosta kaikkein tehokkaimpiin ja kestävimpiin dieseltrukkeihin. Siksi ei olekaan yllättävää, että dieseltrukkeja käytetään kestävää ja tehokasta trukkia edellyttävissä tilanteissa auto- ja metalliteollisuudessa, kierrätyslaitoksissa, rakennustyömailla ja monissa muissa ulkokäyttökohteissa.

Dieseltrukit – erinomainen teho, alhainen kulutus.

Dieseltrukeissa moottori on kaikki kaikessa – ja Jungheinrichin dieseltrukit ovat taatusti tehokkaita suorittajia. Niissä käytetään uusimpien standardien mukaisia teollisuusmoottoreita, esimerkiksi luotettavaa ja kestävää Kubotan moottoria. Nämä moottorit tarjoavat suuren väännön alhaisillakin nopeuksilla, luotettavan nostovoiman ja kiihtyvyyden. Samalla ne pitävät polttoaineenkulutuksen alhaisena silloinkin, kun kuljetettavana on raskaita kuormia. Se tarkoittaa, että Jungheinrichin dieseltrukit tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn ja tehokkuuden, mutta pitävät polttoaineenkulutuksen ja päästöarvot alhaisina.

Dieselhiukkassuodattimien ja hapetuskatalysaattorien ansiosta päästöt täyttävät Euro 5 -päästöstandardin vaatimukset. Palamisprosessin vuoksi trukit kuitenkin luokitellaan terveydelle vaarallisiksi. Koska päästöt voivat suljettuihin tiloihin kasautuessaan muodostaa suuriakin pitoisuuksia, dieseltrukkien käyttö sisätiloissa edellyttää tiettyjen erityisvaatimusten täyttymistä. Sellainen on esimerkiksi tilojen riittävä tuuletus. Jungheinrichin dieseltrukit on tehtaalta toimitettuna varustettu erityisen vähäpäästöisillä moottoreilla. Lisävarusteena saatavien nokihiukkassuodattimien ansiosta trukkeja voidaan käyttää lyhyitä aikoja myös sisätiloissa.

Jos olet kiinnostunut jostakin toisesta trukkimallista, ota meihin yhteyttä. Etsimme sinulle sopivan ratkaisun. Löydät yhteystietolomakkeen ja puhelinnumeron alempaa tältä sivulta. Kaikki trukit toimitetaan Jungheinrichin yleisten ehtojen mukaisesti.

Stage Dieselstapler Gasstapler

Epäröitkö vielä, löytyisikö dieseltrukkiemme  joukosta yrityksellesi sopivaa ratkaisua? Vastasimme sinua varten muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin. Rullaamalla sivua alaspäin löydät lisää usein kysyttäjä kysymyksiä.

Kysymys: Ovatko dieseltrukit nykyään heikkolaatuisempia trukkeja?
Vastaus: Ei, kaikki Jungheinrichin diesel- ja nestekaasutrukit on kehitetty kovaan käyttöön parasta mahdollista suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä silmällä pitäen. Kaikki nämä trukit ovat ensiluokkaista Jungheinrich-laatua ja ne toimitetaan Jungheinrichin yleisten ehtojen mukaisesti.

Kysymys: Onko trukki luotettava?
Vastaus: Kyllä. Jungheinrich on laatuvalmistaja, jolla on yli 60 vuoden kokemus materiaalinsiirron tuotteista. Tämän tasoisia laatutrukkeja on haastavaa muualta löytää.

Kysymys: Dieseltrukki houkuttelee, mutta miksi ylipäätään tarvitsisin uusia trukkeja? Voivatko ne auttaa yritystäni menestymään entistä paremmin?
Vastaus: Kysymys kuuluu, yllätkö parempiin tuloksiin vanhoilla, epäluotettavilla trukeilla, keskinkertaisella suorituskyvyllä ja trukkien heikosta käyttäjäkokemuksesta johtuvan motivaationsa kadottaneiden työntekijöiden avulla? Nämä uudet ja tehokkaat dieseltrukkimme tarjoavat työpaikallesi ja yrityksellesi mainion tilaisuuden hankkia ensiluokkaisia trukkeja ja parantaa niiden avulla huomattavasti yrityksesi materiaalivirtaa ja työntekijöidesi motivaatiota paremman käyttäjäkokemuksen sekä ergonomian avulla.

Varmista yrityksellesi sopiva trukki ja lisää tehoa!

Ota yhteyttä trukit
Haussa uusi trukki?

Löydät täältä juuri oikeat yhteyshenkilöt, kun etsit uutta laatutrukkia!  

Lue lisää

Dieseltrukeista usein kysytyt kysymykset (FAQ):

Stage Dividende

Diesel- ja nestekaasutrukit yhteydenotto lomakkeella tai puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?