Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage ESC 214_214z_216_216z

Sivuttain istuen ajettavat trukit 1,4–1,6 t

  • 2 800 - 6 200 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Soveltuu kapeisiin käytäviin, sillä trukin leveys on vain 820 mm
  • Erittäin suuret nopeudet ja tehokas kiihtyvyys
  • Hyvä jäännöskapasiteetti ja voimakas nostomoottori
  • Paras näkyvyys ergonomisen istuma-asennon ansiosta
  • Erityisen kestävä runko, joka selviää vaativimmissakin olosuhteissa

ESC 214/ 214z/ 216/ 216z

Kompaktit ja kestävät, mallisarjan 2 sivuttain istuen ajettavat ESC-trukit ovat ihanteellinen ratkaisu intensiiviseen käyttöön pitkille etäisyyksille. Kompaktin mallinsa ja vain 820 mm:n leveytensä ansiosta ne soveltuvat täydellisesti ahtaisiin varastotiloihin, kuten kuormalavahyllyvarastoihin, missä ne vakuuttavat vaativiin käyttötarkoituksiin suunnitellulla, erityisen vankalla rungollaan.Niissä on myös tehokas nostomoottori ja vankka masto, jotka takaavat, että pinoaminen sujuu turvallisesti suurissakin korkeuksissa. Tehokas ajomoottori puolestaan huolehtii tavaroiden sujuvasta kuljetuksesta. Vaihtovirtatekniikan ansiosta ESC yltää suuriin nopeuksiin ja kiihtyy nopeasti, joten se tehostaa omalta osaltaan varaston toimintaa merkittävästi. Toistuva suunnan vaihtaminenkaan ei tuota sille ongelmia. Sivuttaisen istuma-asennon ansiosta käyttäjä pysyy koko ajan tilanteen tasalla, ja sähkötoiminen ohjaus minimoi tarvittavien ohjausliikkeiden määrän. Ohjaamon ergonomisella suuntauksella on välitön vaikutus varaston turvallisuuteen.

Litiumioni

Content Litium-ion + 5 vuotta -logo
Ei huolia. Ei kompromisseja.

Jungheinrichin Li-ion Guarantee Plus -avulla lupaamme korkealaatuisille litiumioniakuillemme jopa 8 vuoden pitkäaikaisen suorituskykylupauksen, joten voit keskittyä päivittäisiin työtehtäviisi huoletta.


Olemme varmoja siitä, että voimme vakuutta sinut litiumionitekniikallamme. Siksi takaamme, että voit vaivattomasti ja nopeasti vaihtaa takaisin aiemmin käytössäsi olleeseen tekniikkaan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen toimituksesta – ilman selityksiä.

Lue lisää

Ominaisuudet

Samankaltaiset tuotteet

Onko sinulla kysyttävää?