Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Niederhub_EJE

Sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut EJE

Helppo käyttää. Erittäin ketterä lyhyen ulkonemansa ansiosta. Turvallinen yksityiskohtia myöten. Jopa 25 prosenttia alhaisempi energiankulutus. Tässä vain neljä sähkökäyttöisten lavansiirtovaunujemme EJE lukuisista laatuominaisuuksista. 1,4–3,5 tonnin tavarakuljetuksiin lyhyille matkoille.

Lyhyille matkoille puhtaassa talutuskäytössä

Stage EJE Lyhyt matka


Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu

Laadusta ei koskaan voi puhua tarpeeksi. Sähkökäyttöisen lavansiirtovaunun EJE uusi sukupolvi on täällä.

Jungheinrichin sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut ovat väsymättömät ja äärimmäisen tehokkaat apuvälineesi optimoituun kuormankuljetukseen – niin varastossa kuin ahtaissa myyntitiloissakin. Laatu on kaiken A ja O, sillä trukkien on toimittava aina luotettavasti vaativimmissakin olosuhteissa.

Sähkökäyttöisen lavansiirtovaunumme EJE uuden sukupolven myötä asetamme teknologiajohtajana jälleen kerran uudet standardit laadun ja luotettavuuden suhteen. Samalla kyseessä on todellinen maailmanuutuus: EJE 114, kompakti voimapaketti jopa 1,4 tonnin painoisiin tavarakuljetuksiin. Lisäksi tuomme heinäkuusta 2018 alkaen uuden EJE 222:n myötä markkinoille toisen mallisarjan 2 trukin.

Vakuutu itse: tehokkuus, tuvallisuus, kestävyys ja käyttömukavuus – EJE-lavansiirtovaunumme keräävät pisteet kaikilla laadun kannalta tärkeillä alueilla.

Uudet EJE-mallit

Täysin uutta valikoimassamme 

Ergonomisella mastonostolla varustettu EJE C20

EJE C20 lyhyille matkoille

EJE-mallisarja 2

Content Lyhyet matkat 2 EJE 220

EJE 114 jopa 1,4 tonnin kuormille

Content Lyhyet matkat 2 EJE 114

Haluan saada lisätietoa!

Sovi kanssamme henkilökohtainen tapaaminen.


Haluan ostaa!

Pyydä lisätietoa yksilöllisistä ostomahdollisuuksista.

Content EJE 2

Paras energiatehokkuus Jungheinrichilta: jopa 25 prosenttia alhaisempi kulutus.

Energiatehokkaat trukit ovat keino laskea kustannuksia pysyvästi. Päädyitpä luotettavaan lyijyakkuun ja 2Shifts1Charge-takuuseen tai moderniin litiumionitekniikkaan – molemmat ovat nyt saatavana kaikkiin Jungheinrich-trukkeihin. Kumpikin vaihtoehto soveltuu täydellisesti väsymättömään käyttöön monivuorotyössä.

Uudet voimakkaalla vaihtovirtatekniikalla varustetut sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut EJE parantavat tehokkuutta 14 prosentilla (EJE 116), 23 prosentilla (EJE 120) ja jopa 25 prosentilla (EJE 118).

Jungheinrich katsoo tehokkuuden kattavan kuitenkin paljon muutakin kuin pelkän energian. Sillä kaikki, mikä helpottaa työntekoa, parantaa lopulta varaston tehokkuutta, säästää kustannuksia ja nopeuttaa tavaran vaihtuvuutta.

Jungheinrichin litiumionitekniikan avulla olet aina kilpailijoidesi edellä: maksimaalinen suorituskyky jopa 20 % pienemmällä energiankulutuksella. Kolme kertaa pidempi käyttöikä. Erittäin lyhyet varausajat. Huoltovapaus. Reilusti alhaisemmat käyttökulut alentavat kalustosi elinkaarikustannuksia.

Content EJE 3 (1)

Content EJE 5 Turvallisuus etusijalla päästä jalkoihin.

Työntekijöidesi turvallisuus on meille tärkeää. Lavansiirtovaunuissa etenkin jalkasuojus on erityisen tärkeä.

Trukkien on liikuttava nopeasti ja ketterästi, mutta myös pysähdyttävä yhtä äkillisesti.

Siitä pitää huolen pitkä turvaohjausaisa ja neliportainen jalkasuojus. Ohjausaisan kallistuskulma määrittää ajonopeuden tai trukin automaattisen pysäytyksen.

 

Content EJE 5 (1)

Luotu vaativimpiin olosuhteisiin.

Sähkökäyttöisen lavansiirtovaunun on oltava sujuvasti jatkuvasti vaihtuvien käyttäjien käytettävissä. EJE-trukkiemme kestävyys ja luotattavuus on näin sitäkin tärkeämpää.

Jokainen yksityiskohta aina massiivisesta teräsrungosta teknisiin komponentteihin saakka – kuten Jungheinrichin itse kehittämät ja valmistamat tehokkaat vaihtovirtamoottorit – täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset. Sertifioinnit vahvistavat säännöllisesti Jungheinrichin tehtaiden äärimmäisen hyvän tuotantolaadun.

Lisäksi myös tuotteenhallintamme pitää jatkuvasti silmällä tuotteidemme pitkäikäisyyttä ja luotettavaa saatavuutta. Trukkiemme käyttöä ja käyttöastetta seurataan tarkasti pitkän aikavälin arvioinneissa, ja laadun kannalta olennaiset havainnot huomioidaan uusien tuotteiden kehittämisprosesseissa.


Content EJE 4

Uudistamisen jälkeen: ketterämpi kuin koskaan aikaisemmin.

Helppokäyttöisyys on ratkaisevaa sähkökäyttöisten lavansiirtovaunujen kohdalla. Sillä käyttäjien on pystyttävä ajamaan niillä intuitiivisesti ja turvallisesti heti lyhyen opastuksen jälkeen.

Markkinoiden lyhimmän ulkonemansa ansiosta EJE-lavansiirtovaunuja voidaan käyttää nopeasti ja vaivattomasti myös erittäin ahtaissa tiloissa. Voimakas vaihtovirtatekniikka mahdollistaa käyttäjälle miellyttävän työskentelyn ja erinomaisen ketteryyden, esimerkiksi suuntaa vaihdettaessa.

Mallisarjasta riippuen sillä voidaan kuljettaa 1,4–3,5 tonnin kuormia vaivattomasti myös keskipitkiä matkoja. Lukuisien lisävarusteiden ansiosta voit lisäksi mukauttaa sähkökäyttöiset EJE-lavansiirtovaunut yksilöllisesti tarpeisiisi: valinnaiset tukikiekot esimerkiksi helpottavat poikittaisten lavojen asettelua.


Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Tilaa lavansiirtovaunut helposti netistä

Onko sinulla kysyttävää?