Yhteydenottolomake
+358 9 7599 330 Soita meille Maksuton puhelinnumero
Stage Kampagne Einsteiger NHW Mayi

Kuukauden työntekijä – joka kuukausi

Unohda vanhat käsikäyttöiset lavansiirtovaunusi ja hanki uudenlaista apua. Olipa kyse pinoamisesta, varastoinnista tai kuljetuksesta: erikoisempiinkin käyttökohteisiin löytyy sopiva työntekijä. Luonnollisesti Jungheinrichin luotettavaa ammattilaislaatua – edullisesti.

Yrityksesi kaipaama vahvistus kuljetus- tai pinoamistehtäviin. Siirrä tavaroita ennennäkemättömän turvallisesti ja helposti.

Uusien sähkökäyttöisten EJE M13/M15 -lavansiirtovaunujen ja yksi- tai kaksivaiheisella mastolla tai leveällä raidevälillä varustettujen EJC M10/M13 -pinontavaunujen avulla työt sujuvat vaivattomammin ja helpommin kuin koskaan aiemmin. Tehokkaan sähkömoottorin ja integroidun varaajan ansiosta uudet sähkökäyttöiset lavansiirtotrukit ja pinontatrukit voi varata nopeasti kaikista pistorasioista. Monipuoliset apulaiset ovat siten aina valmiina käyttöön.

Tilaa uudet lavansiirto- ja pinontavaunut Jungheinrich Profishop -verkkokaupasta

Profishop-verkkokauppaan


Pinoaminen, varastointi, kuljetus – näe uudet sähkökäyttöiset lavansiirtotrukit ja pinontatrukit tositoimissa


Siirrä raskaita kuormia vaivattomasti Siirrä raskaita kuormia vaivattomasti

Päästä vanha käsikäyttöinen lavansiirtovaunusi eläkkeelle ja siirrä raskaita kuormia vaivattomammin ja ergonomisemmin – sähkömoottorin avulla.


Käytettävyyttä edullisesti Käytettävyyttä edullisesti

Teknisten apuvälineiden, joita tarvitset silloin tällöin lyhyen aikaa, ei tule aiheuttaa korkeita hankintakustannuksia? Uudet sähkökäyttöiset haarukkavaunut tarjoavat luotettavaa ammattilaislaatua edullisesti.


Käytettävissä missä ja milloin vain Käytettävissä aina ja kaikkialla

Aina käyttövalmiina: Integroidun latauslaitteen ansiosta, jolla voit ladata sähkökäyttöisen haarukkavaunusi jokaisesta pistorasiasta, laite on aina valmis spontaania käyttöä varten.


Joustava ja käytännöllinen Joustava ja käytännöllinen

EJE M13/M15 -haarukkavaunuihin on saatavana lisävarusteena integroitu vaaka. Sen avulla voit hoitaa kerralla kaksi työvaihetta: tavaran siirtämisen ja punnituksen. Myös tavaran vastaanottotarkastukset helpottuvat tuntuvasti.


Pienikokoinen ja erittäin ketterä Pienikokoinen ja erittäin ketterä

Kompakti muotoilu ja etuosan lyhyys takaavat trukin äärimmäisen ketteryyden. Vähäisen kokonaiskorkeutensa ansiosta uudet sähkökäyttöiset haarukkavaunut mahtuvat toimimaan ahtaissakin varastoissa.


Parempi turvallisuus päivittäisessä työssä Parempi turvallisuus päivittäisessä työssä

Uudet sähkökäyttöiset haarukkavaunut tarjoavat erinomaisen ajo- ja kaarrevakauden. Kompaktien mittojen ansiosta myös pienemmät käyttäjät näkevät aina haarukan kärkiin asti, ja matalalle ulottuva jalkasuojus vähentää loukkaantumisvaaraa.


Huoltovapaan akun tuomaa kustannussäästöä Huoltovapaan akun tuomaa kustannussäästöä

Geeliakku ja integroitu varaaja ovat käytön kannalta joustava yhdistelmä, eikä akkuun tarvitse lisätä lainkaan vettä.


Tutustu uusiin lavansiirtovaunuihimme ja pinontatrukkeihimme tarkemmin: 


Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Pyydä yhteydenottoa jo tänään!

Stage Dividende

Yhteydenotot lomakkeella tai

puhelimitse

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?